Interieur

Ideeën om badkamers op zolder in te richten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!


Zolderkamers inrichten is moeilijker. Het schuine plafond verhindert ons in veel gevallen om op elk punt van de kamer te staan. Een eigenschap die van ons vraagt om meer aandacht te besteden aan het ontwerp en de verdeling van de ruimte.

Hoe kunnen we efficiënter gebruik maken van een badkamer op zolder? Ennos hebben we de volgende afbeeldingen bekeken om onze eigen conclusies te trekken. Zoals u zult kunnen verifiëren, is het installeren van de badkuip in het laagste gedeelte iets waar iedereen van lijkt te profiteren.

Wat moeten we in het laagste gedeelte van de badkamer plaatsen? Het laagste gedeelte van de zolderbaden weerhoudt ons er vaak van om erin te staan. Als de badkamer lang genoeg is, hoeven we geen meubels aan deze muur te plaatsen. Maar wat als dat niet het geval is?

Als we, zoals gewoonlijk, elke beschikbare vierkante meter moeten benutten, is het meest logische om te doen een badkuip in deze ruimte te installeren. We gebruiken de badkuip om ga liggen en ontspan; dan is de kans om het dak te raken kleiner. Als we, zoals we op de afbeeldingen zien, ook een raam in het schuine plafond hebben, kunnen we de lucht of de sterren aanschouwen terwijl we in volledige privacy een bad nemen. Klinkt niet slecht, toch?

Net zoals het logisch is om de badkuip op het laagste punt te plaatsen, is het logisch om de gootsteen op het hoogste punt te plaatsen.Het is een ruimte waar we het comfortabel moeten vinden Het is ook gebruikelijk om een spiegel boven de gootsteen te plaatsen. En het kan geen kwaad om de nodige opbergruimte te hebben om de verschillende toiletartikelen te ordenen.

Het budget is een bijzonder belangrijke factor in dit type ruimte. Met een goed budget kunnen we de badkamer inrichten met meubels op maat. Op deze manier zal het obstakel dat een schuin dak veronderstelt niet zo zijn. Als ons budget echter krap is, zullen we ons moeten beperken tot het spelen met standaardmeubels.

Vind je onze sleutels voor het inrichten van badkamers op zolder praktisch?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: