Decoratie-ideeën

Huis ingericht in inktblauwe kleur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het decoreren van ruimtes gaat niet alleen over het toevoegen van meubels, maar ook over het maken van combinaties, vooral op het gebied van kleuren. Over het algemeen kunnen we zien dat de trend is om veel wit te gebruiken om de ruimtes licht te geven, maar er zijn ook plaatsen waar we muren in donkere kleuren kunnen zien, zoals deze kamer gedecoreerd in ink blue

Een schaduw met veel persoonlijkheid is inktblauw, maar je moet het ook weten te combineren. We moeten die sterke en donkere toon laten zakken bij andere die voor meer sereniteit zorgen.Je moet vooral contrasten creëren met de koude en donkere toon die we op de muur hebben. In deze kamer hebben ze een prachtige mix weten te maken tussen modern en vintage, met originele ideeën zoals het verven van de muren in inktblauw.

De muren in donkere tinten beroven ruimtes van helderheid, dus we moeten ervoor zorgen dat licht dit gebied bereikt, of het nu natuurlijk licht is of met goede verlichting, met lampen. Aan de andere kant, om de bank in donkere kleuren tegen de muur te laten opvallen, hebben we een stuk in een heel zachte toon. Op deze manier voegen we helderheid toe en laten we de bank afsteken tegen een kleur die zo sterk is als inktblauw. We zien ook vintage houten meubels in de kamer, tapijten in warme tinten en groene kleuren van de planten om iets natuurlijks te geven. Al deze elementen helpen om warmte aan de kamer te geven, iets wat je nodig hebt met een sterke toon als deze.

In deze kamer vinden we een eethoek of om te werken. Ze hebben een lichthouten tafel toegevoegd die ook details heeft zoals planten om hem te versieren. Alles brengt veel meer natuurlijkheid in die zee van inktblauw die deze woonkamer is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: