Spaces

Gezellig appartement met kleine ruimtes

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Soms worden we verrast met huizen waarin ruimte nogal schaars is, maar smaak bij het inrichten volop aanwezig is. Dit is er een van, waarin ze ons laten zien dat er geweldige dingen kunnen worden gedaan op een paar vierkante meter als we een bepaald idee hebben van decoratie en als we plannen hoe we elke hoek kunnen benutten.

In dit huis vinden we een unieke ruimte waarin de slaapkamer wordt gemengd met de woonkamer, een geïmproviseerde werkplek en een praktische keuken. Alles binnen een paar meter, maar zonder overweldigend of onaantrekkelijk te zijn.Integendeel, we zien een Scandinavische, eenvoudige stijl, met moderne en originele accenten voor een actuele en huiselijke ruimte.

In het kleine gedeelte van de slaapkamer zien we een bed met prachtig textiel De witte lakens helpen alles helderder en ruimer te laten lijken, en de kussens en de deken geven het accenten van vrolijke kleur. Die deken met een dik breisel is een van de mooiste details in de kamer, wat hem veel persoonlijkheid geeft. Om te profiteren van de muur hebben ze de televisie geïnstalleerd, die vanaf de bank te zien is. Ze verspillen dus geen ruimte met meubels.

In de woonkamer zien we een bank in de hoek, waarin ze wederom originele kussens hebben geplaatst om het geheel stijl te geven. Een kussen van bont en andere met prints die leven geven aan een grijze bank. De hele bakstenen muur is wit geverfd om licht te geven.We hebben ook een paar kleine nesttafels voor de bank, een tafel in de hoek die dienst doet als kantoor voor het raam, waar er meer natuurlijk licht is.

De keuken is ook erg goed gebruikt. Met opbergmeubels en ook een werkgedeelte met krukken, die dienst doen als eetkamer. Alles bij elkaar in één meubelstuk.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: