Decoratie-ideeën

Tribale en natuurlijke stijl voor de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als de tribale en etnische stijl is wat je leuk vindt, dan hier wij brengen een inspiratie die ideeën combineert, en die je misschien leuk vindt. De mix van stijlen is iets dat aan de orde van de dag is. Dit gebeurt omdat niet iedereen een stijl wil kopiëren en dus mixen ze verschillende stijlen die veel origineler zijn en aan ieders smaak kunnen worden aangepast.

Deze keer zien we een tribale en natuurlijke stijl Elementen die etnisch en tribaal zijn, maar tegelijkertijd een zekere natuurlijke en zelfs rustieke toets hebben. Materialen zoals riet of hout worden gebruikt om veel van deze details te maken, en we zien ook dat de gezochte kleur heel natuurlijk is, met beige-, aarde- en bruintinten, sommige zwarten en gebroken wit die op een elegante en warme manier worden gemengd.

De etnische stijl is geïnspireerd op de originele ideeën van etnische groepen over de hele wereld. In dit geval zien we heel Afrikaanse invloeden, met allerlei soorten prints op die borden die de muren sieren. Dit is een zeer originele manier om de muren te accentueren, wat niet onopgemerkt zal blijven. Het wordt gemengd met eenvoudige en moderne vazen, van het Scandinavische type, in een actuele combinatie. We vonden ook geweldige ideeën in het meubilair, met die donkerhouten kruk met een witte bonthoes. Zwart-witfoto's zouden het nog een van die modernere accenten geven.

In deze stijl zien we geweldige ideeën, zoals bontdekens gemengd met kussens van wit bont en geometrische prints. De houten tafel, samen met de kruk, en een lamp met een witte stip laten alles heel natuurlijk overkomen.Er is gekozen voor goede kleuren en stoffen om alles deze uitstraling te geven. Dit wordt gemengd met vintage meubels en moderne accenten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: