Decoratie-ideeën

Dream Big-collectie van H&M Home

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aan het begin van een nieuw jaar haasten de firma's zich ook met hun nieuwe collecties, zodat we alles vernieuwen. Zowel ons leven als ons huis kunnen een frissere lucht hebben als januari aanbreekt. In de firma H&M hebben ze besloten dat de donkerblauwe tint een goede reden is om een collectie te creëren genaamd Dream Big, geïnspireerd op beddengoed.

Hoewel deze donkerblauwe misschien over de winter spreekt, is de waarheid dat we ook bepaalde tropische bladprints op de stoffen zien, om het een iets meer nonchalante uitstraling te geven.Het is een beddengoed met een nogal mannelijk tintje, hoewel het geschikt is voor neutrale omgevingen, voor wie houdt van basic dingen en kleuren die voor alles worden gebruikt.

In het beddengoed zien we zowel deze blauwe patronen als de kleur grijs. We zien een bed waarin gestreepte en natuurlijke bladprints zijn gemengd, allemaal in blauw- en wittinten om licht te geven. Maar ook dit jaar kunnen we kiezen voor de grootste eenvoud, met basiskleuren als grijs, lichtblauw of gebroken wit. Alles gemengd geeft een frisse en eenvoudige uitstraling aan de kamer. We kunnen hier altijd kleuren en patronen aan toevoegen wanneer we maar willen.

In deze collectie denken ze aan alle soorten textiel, en daarom vinden we meer omkeerbare dekbedovertrekken voor het bed, met blauw en wit als hoofdrolspelers.Dit alles kunnen we ook combineren met badtextiel, want in de collectie vind je badmatten, handdoeken en zelfs een gordijn van blauwe tropische bladeren.

De vloerkleden zijn ook aanwezig in deze collectie. Donkerblauw en wit zijn een geweldige combinatie als het om decoratie gaat. En deze tapijten met geometrische prints en franjes zijn zelfs geweldig voor de zomer, om een mediterraan tintje aan het huis te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: