Decoratie-ideeën

9 Houten bijzettafels om je huis te decoreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We gingen winkelen. We hebben de catalogi van verschillende meubelbedrijven en decoratiewinkels in het algemeen doorzocht om een selectie te maken van houten bijzettafelsKleine tafels die u zullen helpen om orde te scheppen in uw verschillende hoeken van jouw huis.

Bijzettafels zijn zeer veelzijdig We kunnen ze samen in de woonkamer plaatsen, naast de bank, om onze laatste lectuur of werk bij de hand te houden. We kunnen ze ook gebruiken in de slaapkamer, als nachtkastje. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden die deze tafels bieden die naast praktisch ook decoratief zijn.

Je hebt vast meer dan eens een plek gemist waar je je kopje koffie neer kunt zetten terwijl je geniet van het lezen of je laatste werk laat rusten. Dit zijn slechts enkele van de hulpprogramma's die we aan een bijzettafel kunnen geven. Maar ze hoeven niet alleen praktische zin te hebben; je kunt ons ook helpen versier een lege hoek.

Bijzettafels zijn veelzijdig en niet duur in vergelijking met andere meubelstukken. Het is ook mogelijk om bijzettafels te vinden die in een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren zijn gemaakt. De houten zijn een van de meest populaire; waarschijnlijk vanwege de warmte en de rustieke toets die ze aan de hoeken geven.

We kunnen ze in verschillende stijlen vinden. Die in Scandinavische stijl hebben zeer strakke lijnen en lichte kleuren, of het nu gaat om natuurlijk hout of gelakt in pasteltinten.Samen met het bovenstaande zijn de meest populaire die van rustieke stijl, gemaakt van massief hout en met een "ruw" uiterlijk. Minder talrijk zijn die in koloniale stijl, met handgeschilderde tekeningen of gesneden geometrische motieven.

Dit zijn degenen die we hebben geselecteerd. Vind je ze leuk?

  1. Halo El Corte Inglés bijzettafel, prijs €395
  2. Zara Home geometrische tekening vierkante tafel, prijs € 59,99
  3. Zara Home holle bijzetmeubels, prijs € 79,99
  4. Kenay Home grijs eiken tafel, prijs €179
  5. Elephant Deleite tafel, prijs €178
  6. 3 Maisons du Monde stapelbare lage tafels, prijs € 99,99
  7. Treetop tafel Echt leuke dingen, prijs €102
  8. Popo La Oca lage tafel, prijs €529
  9. Portobello Street koloniale bijzettafels, prijs €143

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: