Decoratie-ideeën

Originele zeer kleurrijke gebreide meubels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn veel gelegenheden waarin we het hebben over de eenvoudigste stijlen en de basiskleuren waarop je alles kunt zetten. Een origineel meubelstuk is de ideale toets voor een eenvoudig huis, omdat het veel aandacht zal trekken, aangezien deze gebreide meubelstukken geïnspireerd op deze stoffen afsteken tegen een witte achtergrond.

Dit is echt creatief meubilair, het soort dat je niet elke dag ziet, en dat is een perfect detail om toe te voegen aan elke hoek. Soms leggen we de nadruk op de muren, een andere keer op het textiel en dit keer op deze leuke en kleurrijke meubelstukken.Deze blauwe fauteuil geïnspireerd op het dikste punt bewijst dat we onszelf nog steeds kunnen verrassen met meubelontwerpen.

We hebben andere ideeën gevonden om te decoreren met origineel gebreid meubilair Deze blauwe fauteuil zal geweldig staan in een Scandinavische of minimalistische omgeving, om een vleugje kleur te geven. De stoel is perfect voor een eetkamer die geen kleur heeft, met die leuke tinten, geel en roze samen. Bovendien maakt het feit dat ze met stoffen zijn gemaakt, ze nog gezelliger, perfect meubilair voor de winter. In de zomer is de stof misschien niet zo cool, maar door de felle kleuren is het net zo geschikt.

In deze collectie vinden we niet alleen leuke meubelen voor de woonkamer, maar ook een aantal ongelooflijke lampen. Met een bepaalde industriële stijl door metaal, in geel en grijs, en met een stip eromheen, hebben we enkele lampen die perfect combineren met de rest van de meubels in huis.Het zijn ongetwijfeld creatieve en originele details die in elk huis de aandacht trekken, maar het beste is dat de rest van de elementen eenvoudig zijn, zodat ze veel meer opvallen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: