Decoratie-ideeën

Moderne woning met houten en betonnen vloeren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We beginnen de week met het aftrekken van de excessen van Kerstmis. Als? Ik deel het interieur van dit eigentijdse huis ingericht met eenvoud. Juist die eenvoud geeft karakter aan dit huis in Stockholm.

Het huis trekt de aandacht vanwege zijn architectuur. De plafonds zijn schuine plafonds en de kamers zijn asymmetrisch, wat decoratie moeilijk maakt. De combinatie van materialen die in het huis zijn gebruikt, trok ook onze aandacht; beton, hout en/of marmer combineren om het verschillende texturen en kleuren te geven.

De keuken is de rijkste kamer in materialen. In één ruimte staan beton, hout, roestvrij staal en marmer centraal. Beton wordt zowel op de vloer als op de muren gebruikt, hout op de meubels, roestvrij staal op de achterwand en marmer op de grote centrale tafel.

Ik moet toegeven dat de keuken zonder twijfel de ruimte is die mijn aandacht het meest heeft getrokken. Naast de reeds genoemde redenen, voor andere originele elementen zoals de banken in verschillende stijlen of het gebruik van abstracte werken in zwart en wit om de muren aan te kleden.

Om meer warmte in de privévertrekken te brengen, is de betonnen vloer vervangen door een houten vloer met visgraatpatroon Vanuit de keuken zien we de kinderkamer met een zeer intelligente opstelling van bedden die de beschikbare ruimte maximaliseert.Ik hield ook van het gebruik van hout in deze kamer dat de vloer, het bed en de muur verenigt.

In de hoofdslaapkamer van dit moderne huis verliest hout aan prominentie, zoals je kunt zien. Hier zijn de meubels wit, net als het beddengoed. We kunnen verschillende zwart-wit schilderijen aan de muren vinden; één op het bed, één op het bureau.

Vind je dit huis leuk? Welke van de kamers zou je uitlichten?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: