Interieur

10 handgemaakt babyspeelgoed en accessoires

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Binnenkort vieren we Kerstmis, het startschot voor een opeenvolging van festiviteiten die zal eindigen met de komst van de Drie Wijzen. De Twelfth Night, zal het meest worden verwacht door de kleintjes in huis. Sommigen zullen er voor het eerst van genieten, weet jij al wat je ze gaat geven?

Vandaag wijden we onze ruimte aan de kleintjes in huis. Als? We bieden je een selectie van 10 speelgoed en accessoires voor baby's Producten gemaakt door kleine kunstenaars die we hebben geselecteerd uit een geweldige showcase zoals Etsy.Onder andere mobieltjes, rammelaars en kussentjes die het verschil maken.

Tegenwoordig zijn er tal van bedrijven die zich exclusief toeleggen op de kindermarkt. Gebeurt er iets met je? Waarschijnlijk behoort geen van hen tot degenen die we voorstellen. We wilden van deze gelegenheid gebruik maken om te wedden op kleine ambachtelijke bedrijven wiens kinderproducten ons hebben overtuigd. Bedrijven zoals onder andere Azy Deco, The fox in the Attic, Marigurumi Shop, Lelelerele en Txell Lagresa.

In de catalogus van deze kleine firma's die zich toeleggen op de wereld van kinderen, vinden we traditioneel speelgoed en accessoires samen met ander modern design. Onder de eerste vallen de houten rammelaars of bijtringen op. De eerste helpt ons je zintuigen te prikkelen; de tweede, om de pijn van het tandvlees te verlichten wanneer de eerste tanden verschijnen.

Naast hout wordt ook haken gepresenteerd als een geweldige bron voor het maken van speelgoed en accessoires voor baby's, van poppen tot rammelaars, zoals je zult hebben tijd om te controleren. En we vergeten katoen en canvas niet; Lelelerele en The Fox In The Attic maken met beide materialen prachtige items.

Naast speelgoed zijn er veel firma's die ons helpen de babykamer in te richten en ons voorzien van textiel om de wieg aan te kleden Het zal niet moeilijk voor je zijn om te vinden dekens met mooie patronen, quilts patchwork en kussens met leuke vormen. En wat is er beter dan een mobieltje om de baby te stimuleren terwijl hij in de wieg ligt?

Dit zijn de items die we hebben uitgekozen. Welke is jouw favoriet?

  1. Wood and Yarn Toys houten en katoenen bijtring/fopspeenhouder, prijs € 12,31
  2. Benita, wasbare pop van katoen en canvas Lelelerele, prijs € 59,90
  3. Gym met Azy Deco-gsm's, prijs € 50,63
  4. Traditionele Tiny Fow Hole houten rammelaar, prijs € 13,35
  5. Smiles of Paper vliegtuig mobiel, prijs €38
  6. The Fox In the Attic ijsrammelaar, prijs € 80,85
  7. Txell Lagresa patchwork deken, prijs €98
  8. Custome Essence walviskussen, prijs €18
  9. Marigurumi Shop gehaakt knuffelkonijntje, prijs €39
  10. Mari Cati Monsina gehaakte vis rammelaar, prijs €20

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: