Decoratie-ideeën

Appartement ingericht in de meest authentieke Scandinavische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je een fan bent van de beroemde Scandinavische stijl, weet ik zeker dat je het leuk zult vinden hoe ze deze kleine flat hebben ingericht. Ze hebben de puurste en eenvoudigste Scandinavische stijl gebruikt, met zwart-wittinten, hout en functionaliteit in alle ruimtes. In feite is het zeer noodzakelijk om de ruimte goed te gebruiken met meubels die praktisch zijn, want hier is het erg schaars.

Op deze verdieping zien we een open centrale ruimte, waar, om het gevoel van ruimte en licht te geven, de kleur wit is gebruikt. Om ruimtes te scheiden, gebruiken ze ook kleur, met een heel donkergrijs in de keuken en zwarte accenten.Zo weten we dat het een andere ruimte is. Het is dezelfde techniek als het veranderen van verdiepingen om ruimtes te onderscheiden.

In het gedeelte van de woonkamer vinden we een ruimte waar niet alleen wit als basis is, maar ook ruwe kleuren en de tonen die het meest worden gebruikt in de Scandinavische stijl, pasteltinten. Deze zachte kleuren zijn de kleuren die normaal gesproken worden gebruikt in de Scandinavische stijl, waar wit meestal de hoofdrol speelt. Vaak zien we omgevingen alleen in zwart-wit, veel eenvoudiger.

De kleine decoratieve details in deze stijl moeten eenvoudig zijn. Een glazen vaas of een witte vaas met eenvoudige vormen zijn goede ideeën. Ook natuurlijke planten worden veel gebruikt, evenals details in lichtgekleurd hout.

In de slaapkamer zien we de kleinste uitdrukking. Grijze en zwarte en witte kleuren voor een echt functionele ruimte, maar tegelijkertijd lekker knus. Het bevindt zich in de bovenste zone om meer ruimte te besparen.

We zien ook de keuken, waar een zwarte ruimte is met erg donkergrijze deuren. Het is een moderne en verfijnde keuken, maar met eenvoudige details, van de tegels tot de greeploze deuren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: