DIY

Versier je papiertjes met kleine takken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Moe van cadeautjes inpakken altijd op dezelfde manier? Elk jaar doen we verschillende voorstellen om uw geschenken aantrekkelijker te maken. Als we de moeite nemen om een cadeau zorgvuldig uit te kiezen, waarom zouden we dan de verpakking verwaarlozen?

Wie houdt er niet van om een mooi ingepakt cadeau te ontvangen? Cadeaus inpakken en versieren kan een fantastische oefening in creativiteit zijn. Je kunt het doen met bruin papier en wat kleine takken zoals we je vandaag laten zien. Het kost niet veel tijd en je zult versteld staan van het resultaat.

Onlangs liet mijn partner je prachtige voorstellen zien om je cadeaus in zwart-wit in te pakken. Herinner je je ze nog? Vandaag blijven we je ideeën aanbieden, maar we wedden op verpakkingen met stijl rustiek en natuurlijk We doen het door ze te versieren met takken van bomen en struiken.

Eenvoud is wat deze wikkels zo aantrekkelijk maakt. Eenvoud die wordt bereikt door te wedden op grof papier of tissue om het cadeau in te pakken. Bruin papier is ongetwijfeld het meest populaire materiaal voor dit soort verpakkingen; maar sluit stoffen als linnen of jute niet uit.

Je kunt op verschillende manieren met de takken spelen. De meest traditionele manier om dit te doen is door de takken liggend op de wikkel te presenteren en vast te maken met koorden of stropdassenHet is minder gebruikelijk om ze verticaal te vinden, alsof het een boom is. Ik hou van de ideeën in «The art of doing stuff» waarin stadslandschappen worden nagebootst.

De mogelijkheden houden hier niet op. Met droge takjes kunnen we kerstbomen maken die we op de wikkel kunnen plakken. En als we het kleur willen geven? We hoeven alleen wat gekleurde wol aan de vergelijking toe te voegen, zoals te zien is op de omslagafbeelding.

Vind je deze ideeën voor het inpakken van cadeaus deze kerst leuk? Maakt u zich gewoonlijk zorgen over het imago van uw verpakking?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: