DIY

3 Kerst DIY om de muren van het huis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!


Ben je nog niet begonnen je huis in te richten voor Kerstmis? We hebben ons al verschillende ideeën voorgesteld en dat zullen we deze week blijven doen. Met de DIY die we vandaag voorstellen, kun je de muren op een eenvoudige manier decoreren. En je hebt er niet veel tijd voor nodig, beloofd!

De drie Kerst DIY zijn ontworpen voor iedereen die weinig tijd heeft. Een middag, meer heb je niet nodig. Een middag en natuurlijk wat materiaal. Bijvoorbeeld? Wat houten ballen en een sterke draad, een bord en wat kerstverlichting, wat spijkers en wat strengen wol of touw

Ik weet zeker dat niets van het materiaal je vreemd zal zijn geweest. Je kunt de meeste kopen bij je vertrouwde bouwmarkt of in grote supermarkten die gespecialiseerd zijn in doe-het-zelf. Zelfs zonder van huis te gaan; Wat kun je tegenwoordig niet online kopen? Luiheid is ook geen excuus om niet aan deze projecten te beginnen.

Warlands en figuren met houten ballen

María José laat ons in haar achterkamer de vele kerstversieringen zien die gemaakt kunnen worden met houten ballen. Vooral de guirlande met afgewisselde kerstbomen heeft onze aandacht getrokken. We houden ook erg van de sterren. Het zijn fantastische ideeën om de ruimte op een ladekast te versieren, vind je ook niet?

Lichtbomen

Een bord, wat spijkers en wat lampjes; Meer heb je niet nodig om een originele kerstboom te maken die ook geen ruimte inneemt.Hoewel het idee eenvoudig is, toont "A pair & A spare" ons een eenvoudige stap voor stap om het te maken. Zet hem leunend tegen de muur en plaats je cadeautjes eronder.

String Art

O vertaald in het Spaans string art Waar gaat het over? Om draad of touw tussen verschillende vaste punten te verstrengelen om geometrische patronen of ontwerpen te vormen. Er zijn drie essentiële materialen: een plank, wat spijkers en touw. Het ideaal is om het ontwerp op papier te tekenen en het vervolgens op het bord te reproduceren. Thepretty geeft je enkele aanwijzingen.

Vind je deze kerst DIY's leuk?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: