Decoratie-ideeën

Een huis met exotische en rustieke accenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit Marokkaanse huis heeft tegelijkertijd exotische en rustieke accenten, in een omgeving die niettemin actueel en modern is. Het is een geweldige mix in een omgeving die eenvoudig is, aangezien we grote kamers hebben met witte muren en de juiste details qua meubels en decoratie.

Dit huis legt de exotische touch in kleine details, zoals een meubelstuk met gravures en kleuren, een houten tafel of een poef in de puurste Marokkaanse stijl. Er zijn ideeën voor iedereen, en zonder twijfel bevinden we ons voor een zeer originele ruimte waarin ze de oorsprong en het traditionele niet vergeten.

Een van de meest exotische ruimtes die we vinden is de eetkamer, waar we een vloer zien vol tegels met geometrische patronen. Dit is zonder twijfel een van de geweldige keuzes van dit huis, waar de vloeren afsteken tegen muren en eenvoudig meubilair. De tafel is gemaakt van hout met een rustieke uitstraling, en de stoelen zijn echter van wit kunststof, moderner. Een groot contrast dat er geweldig uitziet.

In deze keuken vinden we een ruimte met allerlei accenten en stijlen. de grond is hetzelfde, dus het blijft de hoofdrolspeler. Ze voegen geen kleur toe, maar wel moderne roestvrijstalen apparaten, geplaatst tegen een rustiek ogend werkblad.

Er zijn veel andere hoeken in dit huis die ons vertellen over het rustieke, zoals de bakstenen open haard. Bovendien vinden we ervoor een van die traditionele poefs van de Marokkaanse wereld. In een witte kleur die past bij de rest van het huis.

In dit huis zijn er ook eenvoudige slaapkamers, met een zwart-wit tapijt dat past bij de vloer van de rest van het huis, en met witte muren en ecru tinten. Weinig details om een minimalistisch tintje te geven aan het rustieke.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: