Decoratie-ideeën

5 schoonmaakideeën voor deze kerst

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

kerst

Wanneer Kerstmis aanbreekt, is het waarschijnlijk dat je een andere geest in jezelf begint te voelen, je zult die lucht beginnen in te ademen waar goede energieën overal beginnen rond te zwerven. Een goede energie die het hele jaar door zou moeten duren en niet alleen als het Kerstmis is. Hoewel we ook in gedachten moeten houden dat wanneer het Kerstmis is en we nog een paar dagen feest hebben, het waarschijnlijk is dat we eraan denken om het huis schoon te maken.

Tijdens de kerstperiode is het gebruikelijk om een paar vrije dagen te gebruiken om het huis te versieren zodat het in overeenstemming is met de feestdagen die gevierd worden en om de kerstsfeer nog beter te voelen.Maar het is ook tijd om het hele jaar terug te kijken, dingen die ons niet meer dienen weg te gooien en goed schoon te maken om het jaar te beginnen zoals je verdient.

Wees een vooruitziende persoon

Begin met het dekken van de tafel een dag of twee van tevoren. Gebruik een barwagen om alle vaat van de keuken naar de eetkamer te vervoeren en laat hem daar staan om het gemakkelijker te maken om vuile vaat na de ma altijd van tafel te halen. Dit idee is geweldig omdat je maar één keer hoeft te reizen om de borden en het bestek naar de keuken te brengen, zonder al te veel wandelingen te maken en onderweg mogelijk iets te laten vallen.

Terwijl het keukengerei uit de lade is, is het tijd om de binnenkant schoon te maken voordat je het terugplaatst, zodat je het kunt verwijderen van kruimels of ander stof dat erin is gevallen. Om kruimels uit de hoek van de la te verwijderen, is het een goed idee om een stuk vershoudfolie te nemen en dit om een botermesje te wikkelen, die heb je niet meer!

Ruim even op voordat gasten arriveren

Voordat je gasten bij je huis aankomen, moet je sneller zijn en een aantal maatregelen nemen om later, als ze vertrokken zijn, je gezond verstand te redden. In de eerste plaats is het ideaal dat je de prullenbak klaarzet, dat wil zeggen dat je hem leegt en een nieuwe prullenbak met meerdere zakken erbij zet zodat als de ene vuilniszak vol is je deze snel kunt verwisselen voor een andere.

Als je je slaapkamer wilt gebruiken om jassen en tassen van gasten op te bergen, laat dan het bed opmaken en alles netjes, maar laat een extra laken op het bed liggen dekbed en leg er ook kussens op om de jassen en tassen van je gasten te beschermen.

Als je ook losse spullen in de kamer hebt maar je hebt geen tijd om ze allemaal goed neer te zetten, stop ze dan allemaal in een doos om de kamer opgeruimd en opgeruimd achter te laten en als je gasten weggaan, plaats ze dan rustig op hun juiste plaats .

Keukengereedschap altijd bij de hand

Een verandering die je kunt aanbrengen om ervoor te zorgen dat je keuken er niet alleen schoner uitziet, maar ook langer zo blijft, zelfs als je gasten hebt met Kerstmis, is door sommige gereedschappen door andere te vervangen. Investeren in goed kookgerei kan u helpen minder op te ruimen. Je kunt bijvoorbeeld een groot bord gebruiken dat zowel dient om te bakken, serveren als in te vriezen. Je hebt drie verschillende gebruiksmogelijkheden in hetzelfde element, waardoor je keuken opgeruimder is en je ook minder hoeft schoon te maken Van elementen.

Denk eens aan het keukengereedschap dat goed kan werken en dat je altijd bij de hand hebt zonder al te veel ruimte in je keuken in te nemen. Je kunt ook twee bestek hebben, een voor elke dag en een voor speciale momenten. Denk na over wat je nodig hebt en kies dan het keukengereedschap dat je altijd bij de hand wilt hebben en dat echt goed is voor jou en je dagelijkse leven, maar ook voor kerstfeestjes.

Bereid je voor voordat je de kerstboom versiert

De kerstboom is een klassieker in de kerstversiering van alle huizen, daarom is het belangrijk dat er rekening mee wordt gehouden, zodat je huis ook de geest heeft die je wilt bereiken. Maar als je de boom wilt opzetten, als je niet gek wilt worden nadat je klaar bent met alles wat je moet oprapenHet is het beste om er een tas onder te leggen de boom -niemand zal het opmerken - zodat als je hem aan het einde van Kerstmis wilt verwijderen, het veel gemakkelijker voor je zal zijn, en sneller!

Als je hebt besloten om een levende boom te hebben, onthoud dan dat je hem goed water moet geven en de wortels niet moet verwijderen, dat wil zeggen, de boom niet omhakken omdat je hem langzaam doodt. Laat het wortel schieten en zet het dan terug op de grond zodat het kan blijven groeien. Maar als je wilt, kun je ook kiezen voor een kunstkerstboom, want zo heb je hem voor de komende jaren en hoef je de natuur niet te verstoren.

Kerstboom schoonmaken

Als Kerstmis voorbij is en de feestdagen tot volgend jaar in het verleden zijn, heb je te maken met het schoonmaken van de kerstboom en waarschijnlijk met het boomafval op de vloer - voor het geval het een levende boom is - of met kunstmatige bladeren die hebben kunnen losraken en op de grond kunnen vallen -vooral als u katten of dieren in huis heeft-. In die zin is het noodzakelijk om een rubberen borstel bij de hand te hebben, omdat deze je het beste zal helpen om de vloer schoon te maken. Als je een normale borstel gebruikt, is het mogelijk dat de restanten van de boom - of het klatergoud van de ornamenten-, die blijven tussen de schuttingen en dan heb je restanten van de boom en het klatergoud nog lang in huis. Om dit te voorkomen kun je het beste vegen met een rubberen borstel.

Wat vind je van deze schoonmaakideeën voor je kerstdagen? Vanaf nu heb je in je huis, met of zonder gasten, alles opgeruimd zonder meer tijd te besteden aan schoonmaken dan nodig is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: