Decoratie-ideeën

Appartement in moderne en eclectische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De moderniteit en de eclectische kunnen hand in hand gaan als we weten hoe we trendy stijlen kunnen combineren. In dit geval vinden we een appartement dat actueel en eenvoudig is, maar waarin we accenten vinden van andere stijlen waarmee een prachtige mix wordt gemaakt. Van een stoel uit de Scandinavische wereld tot industriële lampen. Geen enkele v alt op vanaf de bovenkant, dus we hebben eindelijk een eenvoudig moderne ruimte.

In dit kleine appartement zien we hoe ze ruimtes optimaal benutten met eenvoudige meubels, met een bank met basislijnen in elegant zwart, een houten salontafel en andere meubels die is functioneel.De gratie zit hem in dit geval in de kleine dingen, op een plank, een vloerkleed of kleine decoratieve details die de ruimte meer stijl geven.

In deze eetkamer vinden we ook enkele eenvoudige accenten met stoelen in vintage-stijl in hout en metaal. Een bijna klassieke eetkamer in een moderne setting met eenvoudige lijnen. De industriële spots en de touch met de schommelstoel in Scandinavische stijl maken alles actueler en moderner.

In huis zien we open ruimtes, iets wat tegenwoordig heel gebruikelijk is in kleine ruimtes. Op deze manier hoeven we het gevoel van ruimte niet op te geven en kunnen we alles bij de hand hebben op dezelfde plek zonder ons overweldigd te voelen door kleine ruimtes waar elke kamer gescheiden is.

In dit appartement hebben ze grote ramen die voor veel licht zorgen, iets wat ook helpt om dat gevoel van ruimte te vergroten. De keuken staat ook in open verbinding met de rest van het huis, met witte tinten die zorgen voor licht en een moderne en eenvoudige stijl.

In dit huis is ruimte voor een ontspanningsruimte. En voor haar hebben ze een bank in de stijl van het midden van de eeuw gekozen die contrasteert met de moderne touch van het huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: