Decoratie-ideeën

Slaapkamer met bloemenbehang

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een van de gemakkelijkste manieren om een ruimte te veranderen zonder veel uit te geven, is door de muren te veranderen met behang Dit element heeft geweldige mogelijkheden, en dat is het heeft veel kleuren en patronen om uit te kiezen. Er zijn zoveel behangmodellen en ontwerpen dat er voor elke smaak een is.

In dit geval zien we een slaapkamer die een natuurlijke touch heeft gekregen met een bloemenbehang Sommige bloemen zijn gedrukt in lichte tinten zodat de slaapkamer een delicaat en egaal vrouwelijk tintje heeft . Vanwege dit patroon is de rest van de slaapkamer vrij eenvoudig, omdat alle prominentie wordt ingenomen door het behang dat zo opvallend en leuk is.

We moeten altijd een aantal regels volgen bij het decoreren, en het is dat we de zintuigen niet kunnen verzadigen met te veel dingen, anders zal de ruimte erg overdreven lijken, waardoor een effect ontstaat dat we hou niet van zal het leuk vinden In dit geval is het behang voldoende om de slaapkamer originaliteit te geven, dus in al het andere hebben ze gezocht naar eenvoud, binnen de chique stijl die de kamer heeft. Moderne dressoirs met basislijnen en in wit, maar ook veel wit voor deuren en meubels. Het beddengoed heeft amper een paar details in beige tinten om wat kleur te geven. Over het algemeen wordt die eenvoud gezocht omdat we al een sterke touch hebben gegeven met het behang vol grote bloemen.

In deze slaapkamer zien we wattextiel dat ook eenvoudig is, om die smetteloze witte meubels te versieren.De kleuren van het textiel zijn volkomen neutraal, die basistonen die worden gebruikt om te decoreren en warmte te geven. Beige voor de lakens, met een knusse deken in deze warme tinten, en een eenvoudig grijs voor de gordijnen, met een elegante touch.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: