Decoratie-ideeën

Huis ingericht met behang geïnspireerd door de natuur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn minimalistische plekken, de eenvoudige Scandinavische stijl, en dan zijn er die huizen waar ze met alles durven. In deze gaan we enkele muren vol prints zien, omdat ze het hebben aangedurfd met de natural-inspired wallpapers, met bloemen- en plantenprints. Het is zeker riskant, maar soms zijn dat de beste ideeën.

We kunnen verschillende inspiraties zien, en hoe je van de ene kamer naar de andere gaat en het lijkt alsof je een totaal andere plek binnengaat. Een meer sobere lounge en een hal waar we een tropische stijl vinden.Alles suggereert de natuur, maar op heel verschillende manieren, om een heel origineel en vooral gedurfd huis te creëren.

In de woonkamer vinden we een meer traditionele stijl, zelfs vintage, met iets meer gedempte kleuren, maar met behang dat de aandacht trekt door zijn print vol witte bladeren . Het is een goede manier om witte meubels of schilderijen te laten opvallen door contrast. Het is zeker een riskant idee en de lijsten helpen ons om de overgang te maken tussen andere kamers of de vloer.

Als we de kamer verlaten komen we in een totaal andere wereld, met frisse kleuren als blauw en diepgroen. De ruimte lijkt ineens heel tropisch, met grote bladeren. De witte kleur blijft de manier om alles te benadrukken in vergelijking met zoveel patronen op de muren die alles vullen.Het resultaat is in ieder geval best vrolijk.

In dit gebied hebben ze wit geverfd de deuren en elk meubelstuk. Alleen op deze manier is het mogelijk om het behang te accentueren zonder de zintuigen te veel te verzadigen. Een geweldig idee als we wat speciale muren willen.

We hebben ook een thuiskantoor gevonden in deze buurt. De stoel is transparant, zodat hij niet opv alt, en de tafel is wit. Als je ons ziet omringd door deze palmbomen en bladeren, lijkt de plek erg cool.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: