Decoratie-ideeën

Kerstdecoratie in industriële stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De industriële stijl geïnspireerd door de tijd van de Industriële Revolutie is heel eigenaardig. Met zijn metalen buizen, tandwielen en alles wat ons herinnert aan de industrie die opgaat in de decoratie van het huis. Bij deze gelegenheid zien we ook een kerstdecoratie geïnspireerd op deze zeer originele industriële stijl, met verschillende ideeën voor Kerstmis.

Als je durft met die vintage touch van de industriële stijl, moet je weten dat het niet eenvoudig is om de decoratieve accenten te vinden om een kerst in deze stijl te creëren, aangezien ze zijn meestal niet erg gebruikelijk.Misschien moet je er zelfs veel zelf maken, maar het resultaat zal de moeite waard zijn vanwege de grote originaliteit.

In deze kerstversiering vinden we kleine kerstbomen waarin ruimte is voor tandwielen en veren, in de puurste industriële stijl Misschien heb je oude veren om deze boom in de hout, en die tandwielen zien eruit als kerstversieringen gemaakt in deze eigenaardige stijl. Het is dat de boom verder niets nodig heeft.

Als je van grotere bomen houdt en een origineler idee wilt, let dan op. Een boom die rechtstreeks met pijpen is gemaakt, in een meer minimalistische toets, met bijpassende metalen ballen is een geweldig idee. Als je iets eenvoudiger wilt, neem dan een houten ladder en versier deze met lichtjes, slingers en ballen. Het zal er 's nachts spectaculair uitzien.

Zoals je kunt zien, zijn er veel interessante ideeën voor decoratie in industriële stijl, hoewel je moet onthouden dat het een eenvoudige stijl is. Het metaal is altijd aanwezig. Hier zien we meer bronnen die in kerststerren zijn veranderd en details voor de boom in goud.

Er zijn geweldige ideeën in kleine decoraties en kerstversieringen. Zoals je kunt zien, kunnen zelfs noten worden omgezet in iets totaal nieuws en verbazingwekkends. Het zijn kleine versieringen die we thuis of aan de boom kunnen hangen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: