Decoratie-ideeën

Kerst versierd in boho-chique stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hou je van de boho chic stijl? Bohemian ideeën, met handgemaakte stoffen zoals crochet, diy details, kleurrijke ruimtes, met bloemen, pompons en andere accessoires is wat we gaan vinden, maar bovenal een heel ongedwongen sfeer, geïnspireerd door de bohemian wereld. Als je deze kerst met deze stijl wilt versieren, let dan op al deze ideeën

Pom-poms zijn dit jaar erg populair, dus ze zijn een geweldig idee om de kerstboom te versieren. Je kunt ze van wol maken of kopen, om kleurrijke pompons toe te voegen, slingers te maken om in huis op te hangen of wat je maar wilt, want ze lijken overal goed te staan.Aan de andere kant zijn er nog veel meer ideeën, vredessymbolen, bloemen en alles wat je inspireert in deze kleurrijke Boheemse wereld.

Boho kerstboom

De versiering van de boom kost ons bijna de meeste tijd, want het is ongetwijfeld de meest kerstachtige. Hier zijn een paar ideeën om het een casual touch te geven. bloemen, zelfs kunstbloemen, kunnen een geweldig idee zijn. Het lijkt erop dat de lente in je boom is gekomen. Je kunt je ook aanmelden voor kleurrijke decoraties, met etnische accenten, pompons en nog veel meer.

Mini boho chic bomen

In dit geval hebben ze besloten om wat handgemaakte bomen toe te voegen met takken en bladeren en een paar details. Je hebt de meest minimale, met takken en bladeren, en andere met hangende kerstballen.

Boho-kerstversieringen

De kerstballen hebben hun meest boho-versie met die gehaakte borduursels. Als je het haakwerk krijgt, kun je er al wat omslagen voor maken. Een ander idee is om ze te bedekken met schelpen, veel natuurlijker.

Boho kersttafels

Wil je een boho kersttafel, dan kan je altijd kiezen voor de etnische touch. Er zal altijd veel kleur zijn, maar ook de casual touch, de stoelen in verschillende kleuren, veel textiel en leuke details.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: