Interieur

Sfeerverlichtingsvoorstellen voor kinderkamers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag nodigen we je uit om te spelen met de verlichting in deslaapkamer van je kinderen. De markt biedt ons momenteel mooie voorstellen om intieme, fantastische en/of leuke ruimtes voor de allerkleinsten in huis te creëren. Wil je dat we je wat ideeën laten zien? Doe mee.

Een van de interessantste voorstellen die ik heb gevonden, is om de kinderkamer te verlichten met ballonlampen. Ze hebben een manier waar we van kunnen profiteren, zoals je op de afbeeldingen kunt zien. Een andere optie en waarschijnlijk de meest populaire is het gebruik van lichtslingers.

Eendeken van sterren creëren in de slaapkamer van onze kinderen die 's nachts oplicht, is niet ingewikkeld. We hoeven alleen maar de maan en de sterren te simuleren. Als? Wedden op een bollamp zoals die op de afbeelding (Sleepy-moon model prijs € 59,95) en een behang met reflecterende sterren.

Of nog eenvoudiger, stervormige stickers kopen en op de muur uitdelen. Het is ook mogelijk om cascades van sterren te maken met slingers van lichten . Het is een fantastisch voorstel om de muur op een ladekast te versieren, zoals in de afbeelding direct hierboven.

De lichtslingers zijn een behoorlijk decoratieve trend geworden. We kunnen ze gebruiken in de kinderkamer op het hoofdeinde van het bed.De lichtbuizen, met kleinere lichtpunten, vind je meestal op de hemel van het bed of in de leeshoek. Ze zijn ideaal om deze gebieden in te richten.

Een ander voorstel dat we u willen laten zien, is dat van de lichtgevende figuren Deze kunnen een goede aanvulling zijn in de slaapkamers van kinderen die bang zijn voor het donker. Je vindt ze gemakkelijk in de vorm van een hart of in kleine woorden zoals "dromen" in verschillende decoratie- en verlichtingswinkels.

Vind je dit soort sfeerverlichting leuk om de kinderkamer te versieren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: