Interieur

Houten balken om de badkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De houten balken worden regelmatig gebruikt om het rustieke karakter van de verschillende kamers in huis te versterken. We zien ze meestal verschillende elementen inlijsten, meestal deuren en ramen, of plafonds decoreren met verschillende arrangementen. Maar dit zijn niet de enige voorstellen; Vandaag bieden we je nog meer.

De badkamer is meestal klein in vergelijking met de rest van de kamers die een huis compleet maken. Met een beperkt aantal balken, waardoor we ons budget kunnen behouden, kunnen we ook meubels en accessoires maken om de badkamer te decoreren.

Zoals we al hebben vermeld, is het gebruikelijk om houten balken te gebruiken als onderdeel van de constructie. Naast een louter praktische functie vervullen ze nog een andere esthetiek; geef de badkamer een onmiskenbaar rustiek accent Hout maakt de ruimte ook warmer en gastvrijer.

Op de muren of het plafond vallen de zichtbare houten balken altijd op. Hoewel waarschijnlijk niet zo opvallend als wanneer we ze gebruiken om "partities" te creëren, om verschillende omgevingen van elkaar te scheiden, of op de grond om de badkuip omhoog te brengen, zoals te zien is in een van de voorstellen.

Houten balken kunnen ook dienen als basis om meubels voor de badkamer te maken. Een spoorbalk kan dienen als basis om de spoelbak te installeren.In onze selectie van afbeeldingen is het mogelijk om verschillende voorbeelden te vinden; sommige meer rustiek, andere meer eigentijds.

Een andere manier om van dit element in de badkamer te profiteren, is door ze te gebruiken als planken om handdoeken, lotions en andere accessoires op te bergen. En we hebben nog een ander idee om te verkennen, namelijk het maken van douchebanken. Natuurlijk moeten we zowel in dit geval als in andere gevallen behandelde balken gebruiken die bestand zijn tegen vocht.

Hou je van de rustieke toets die houten balken aan de badkamer geven?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: