Decoratie-ideeën

Huis in natuurlijke en originele stijl in wittinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In dit huis hebben ze gekozen voor een zeer natuurlijke stijl om het interieur te decoreren. Witte kleuren worden gemengd met zachte grijstinten, ruwe tinten en de kleur van hout. Maar het is een ander huis, een designhuis waarin we een zekere nonchalante bohemien-sfeer kunnen vinden, met die lampen met stoffen of de rustruimte.

Als je van de natuurlijke stijl houdt, met zachte kleuren die ons aan de natuur herinneren, dan is dit huis ideaal, want het is ook een prachtig voorbeeld van moderniteit en eenvoud tegelijk tijd. Een ruimte waarin ze klassieke en design ideeën en accenten hebben toegevoegd in verschillende stijlen.

De slaapkamer heeft enkele ruimtes in totaal wit, met originele lampen en etnische accenten op de geïmproviseerde nachtkastjes. Het bohemien wordt hier gemixt met het moderne en verfijnde, het klassieke, met dat gebreide dekentje, met de actualiteit. Die groene lampen geven de hele kamer een speciaal tintje door ze op een asymmetrische en ongedwongen manier op te stellen.

In de lounge area vinden we een ruime en zeer lichte ruimte. De open haard is zeer modern, hoewel hij nog steeds de klassieke touch heeft van de brandende houtblokken ernaast. Daarnaast zijn we verrast door de televisiewand, gemaakt met stenen, om alles een rustiek en speciaal tintje te geven. De zilveren poef is modern en verfijnd, om die grijze fauteuils een vleugje glans te geven.

In dit huis zijn er ook rustplaatsen heel bohemien. Ruimtes met grote poefs, gebreide dekens die met de hand lijken te zijn gemaakt, kaarsen en hangmatten. Het idee is om een serene plek te creëren om te ontspannen.

De verlichting in dit huis heeft een zeer originele stijl. Lampen die met de bol naast een paar leuke uiltjes hangen is een heel creatief idee. Of gebruik glazen bakjes om kaarsen in te doen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: