Decoratie-ideeën

Open vloer gedecoreerd met hout

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In dit appartement vinden we een mannelijke en industriële stijl, en met een open concept waarin donkere tinten kunnen worden gebruikt om het die mannelijke toets te geven. Zonder twijfel worden open ruimtes het meest gewild, en het zijn plaatsen waar we meerdere kamers in één kunnen hebben. Zoals je kunt zien, is er een duidelijke scheiding van de keuken en de woonkamer gemaakt met de materialen, met de houten vloer en de bakstenen muur die ze begrenzen.

Het gebruik van materialen is het belangrijkste in dit huis, en het is dat ze nauwelijks gebruiken felle kleuren of textielHet leer, het hout van de meubels, de bakstenen of het cement zijn de hoofdrolspelers, die alles een uitstraling van kracht en eenvoud geven. Een decoratie waarbij de meer functionele touch belangrijker is dan de ornamenten.

In deze kamer gebruiken ze natuurlijke tinten en de prominente plaats van materialen. Ze hebben niet alleen een houten vloer in lichte tinten gelegd, maar ze hebben deze ook gebruikt om de cementmuren te bedekken. Uiteraard in een andere toon, zodat in een open ruimte alles totaal wordt opgedeeld door de materialen. Dus hoewel we het gevoel van openheid hebben, hebben we ook een afgebakende ruimte.

De industriële stijl is terug te zien in details zoals de metalen ladder of het tv-meubel, met metalen poten en wielen. Aan de andere kant gebruiken ze andere stijlen om het een mannelijk tintje te geven.De fauteuils zijn vintage en de houten salontafel is zeer rustiek.

In de keuken hebben ze ook hout gebruikt voor de deuren en planken, maar ze hebben marmer in witte en grijze tinten toegevoegd en ze hebben de muren met cement gelaten. Het is een manier om dit gebied te onderscheiden van de andere, door de elementen te combineren met de rest van de open ruimte.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: