Interieur

Elegante keukens in grijze kleur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Degrijze kleur is een van die basistinten die altijd in de mode zijn, en het combineert met alles en heeft een grote elegantie en soberheid. Het is een perfecte keuze voor een moderne keuken, met die verfijnde toets, en we kunnen hout- of metaalaccenten toevoegen omdat ze er perfect bij passen.

We laten je enkele ontwerpen zien van keukens in grijs, zodat je kunt zien dat het een geweldige keuze is die ook niet vermoeiend wordt. Omdat het een basistint is, kunnen we altijd kleuraccenten toevoegen, omdat deze op natuurlijke wijze worden toegelaten. Tinten zoals groen of geel zijn goede keuzes voor deze grijstinten.

In deze keuken zien we hoe de moderne mix met de klassieke, en we vinden stoelen die meer klassiek van stijl zijn, met andere met Scandinavische accenten, en alles in één keuken met moderne en basic lijnen. Eenvoud en elegantie gaan hand in hand in het ontwerp van deze keuken. We vinden zelfs veel deuren zonder handgrepen en andere met discrete handgrepen in wittinten. Soms is minder meer bij het decoreren. Zowel de tafel als de stoelen zorgen al voor contrast en kleur met het hout.

In deze keuken vinden we een mix van grijstinten en wittinten, waardoor de omgeving veel meer licht krijgt. Om het er echter niet al te sober uit te laten zien, hebben ze de kleur geel toegevoegd, een van de kleuren die het best combineert met grijs, waardoor het veel plezier krijgt. Alleen met de gele stoelen hebben we al een totaal andere keuken.

Dit is weer een voorbeeld van moderne keuken, deze keer gedurfd met de donkerste grijze kleur. Deze toon is beter te gebruiken in die keukens die ruim zijn en redelijk goede verlichting hebben, anders zal het erg benauwd zijn. De houten vloer geeft alles veel meer warmte.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: