Decoratie-ideeën

Hoe een woonkamer in natuurlijke stijl in te richten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De natuurlijke stijl is een trend die is meegegroeid met de Scandinavische stijl. We zien hoe het hout weer wordt gebruikt in zijn meest natuurlijke tint, in een lichte kleur, en hoe in alle hoeken van het huis planten worden toegevoegd om het een frissere en natuurlijkere uitstraling te geven. Het is zonder twijfel een trend waar we van houden en die zich door zijn eenvoud aanpast aan alle soorten huizen.

In dit huis zien we een volledig natuurlijke ruimtel, een woonkamer die de eetkamer integreert dankzij het gebruik van hout in de meubels, wat nooit overdreven is. Als contrast gebruiken ze metalen accenten zoals de lampen in industriële stijl.Ongetwijfeld een geweldige manier om het natuurlijke en het industriële te mixen en zo een contrast te creëren.

In deze kamer zien we een duidelijke inspiratie uit de natuur De bank heeft zeer natuurlijke aardetinten, waaraan de houttinten en die van planten die in elke hoek. De witte kleur overspoelt alles met licht en we zien details zoals de kommen die op rotsen lijken. Het is een kamer die sereen en natuurlijk is, een perfecte combinatie voor een huidige stijl met persoonlijkheid.

De kleuren zijn erg belangrijk, en ze komen allemaal voor in de natuur. Het grijs van de rotsen, de groene planten en het bruin van de aarde en het bos. Niets is willekeurig gekozen en daarom hebben we over het algemeen dat gevoel van natuurlijkheid in deze kamer, dankzij de kleuren, de texturen en het gebruik van hout en planten.

Zelfs als je niet zoveel natuurlijke tinten in je woonkamer hebt, vergeet dan niet om het een touch te geven met planten die het hele jaar mooi blijven. Zo voegen we altijd een zekere natuurlijkheid aan alles toe en zijn de potten ook nog eens een decoratief element.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: