Decoratie-ideeën

Catalogus 2016/17 La Oca: Trendstudietafels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Catalogi zijn een grote bron van inspiratie; we worden het nooit moe om het te herhalen. De nieuwe 2016/17 catalogus van La Oca neemt ons mee naar een grote selectie van omgevingen en onthult eindeloze mogelijkheden om ze in te richten. Vandaag nemen we hun voorstellen door om de studio in te richten, doe je mee?

Wat is het enige essentiële element in een studio? La Oca heeft in haar nieuwe catalogus ongeveer twintig studietafels De meeste zijn van hout en hebben een eigentijdse stijl zoals Scandinavisch.Dit is echter niet de enige trend die La Oca ons voorstelt.

Overweeg je om je eigen studio in te richten en weet je niet waar je moet beginnen met het inrichten ervan? Wil je een kleine ruimte in huis creëren waar je kunt werken? Het zal u waarschijnlijk inspireren om door de ruimtes te bladeren die La Oca ons in zijn nieuwe catalogus voorstelt. Daarin vind je studeertafels met verschillende kenmerken die je gemakkelijk kunt aanpassen aan je ruimte.

Houten studeertafels

Hout neemt een bijzondere rol in de nieuwe collectie. De studeertafels in Scandinavische stijl met houten blad zijn momenteel het populairst voor het decoreren van werkruimtes. We kunnen ze vinden met zowel houten als metalen constructies, visueel lichter. En met onderscheidende details: schuifdeksels, contrasterende lades, vakken voor boeken


Tafels van glas en gehard glas

La Oca stelt andere trendy materialen voor om de studio te versieren: kristal en glas. De tafels van deze materialen zijn visueel licht en brengen licht in de omgeving. Het zijn stukken die over het algemeen een eenvoudig en modern ontwerp hebben, zoals je op de afbeeldingen kunt zien. In het voordeel hebben ze ook hun prijs; Ze zijn goedkoper dan houten.

Bovendien bevat de catalogus ook computertafels met metalen structuur in felle kleuren, ideaal voor jeugdruimtes. Je vindt ze allemaal in de online winkel van La Oca, maar ook in de fysieke winkels. Welke stijl van studeertafel vind je het leukst?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: