Interieur

Hoe creëer je een eetkamer in de keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als wij een van degenen zijn die thuis niet veel ruimte hebben, zullen we multifunctionele ruimtes moeten hebben, dat wil zeggen, ze kunnen voor meer dan één ding worden gebruikt . In dit geval hebben we het over die keukens die tegelijkertijd worden omgebouwd tot eetgedeelte omdat er geen ruimte meer is om er een aparte eetkamer van te maken. Het is heel gewoon en er zijn veel manieren om in dit gebied een eetkamer te maken.

Zonder verder te gaan, kunnen we een vrije ruimte kiezen, met goede verlichting of een locatie waarvan we weten dat we ons er comfortabel zullen voelen om een tafel met stoelen neer te zetten, zonder complicaties.Er moet genoeg ruimte zijn voor iedereen, en daar moeten we naar kijken als we de tafel kopen, de ruimte van tevoren opmeten om te zien hoeveel we hebben.

Een andere oplossing die we momenteel vinden, is om te profiteren van de montage van de keuken om een eiland te maken waar we direct kunnen eten. Het is een heel praktische oplossing, want dit eiland dient als extra meubel om te koken en te eten wanneer we het nodig hebben. Het slechte nieuws is dat we een vrij grote keuken nodig hebben om het in te zetten.

In deze keuken hebben ze gekozen voor een klaptafel, aangezien de ruimte minimaal is. Een van die tabellen die we kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben en die we snel kunnen opslaan, met een enkel gebaar. Een oplossing voor mini-huisjes waar bijna geen ruimte is in de keuken. Krukken zijn beter dan stoelen, omdat ze onder de tafel kunnen worden geplaatst, zodat ze niet meer ruimte innemen.

In deze keuken vinden we een ruimte waar een hoek is om als eetkamer te dienen Deze hoeken zijn ideaal om een bank neer te zetten, en ze hebben ook veel capaciteit . Het is een goede manier om alle beschikbare ruimtes in de keuken te benutten om een gezellige eetkamer te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: