Decoratie-ideeën

Een rotshuis met een moderne stijl van binnen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit huis is totaal ongewoon en ongelooflijk, want aan de buitenkant ziet het eruit als een rots, maar van binnen is het een modern huis met een eenvoudige minimale stijl Het is opvallend dat ze hebben geweten profiteren van de rots om het huis te integreren, omdat het een van die architecturale prestaties is die ons zo verbazen. Bovendien slaagt dit rotshuis erin om onopgemerkt te blijven in de natuur.

We vonden een heel eenvoudige stijl van binnen, om de hele structuur en de originele vormen, die te zien zijn in de ramen, op de voorgrond te plaatsen. Binnen in het huis ziet alles er totaal anders uit, alsof het geen huis op een rots is maar ook een normaal en modern huis.

In de woonkamer zien we een zeer moderne ruimte, met witte muren en een open haard die er deel van lijkt uit te maken. Natuurlijk heeft hij dat gevoel van continuïteit dat steen zelfs in huis geeft, goed benut om er een ontspanningsruimte met zitjes van te maken. De vloer in aardetinten is de ideale keuze, omdat deze combineert met die zeer natuurlijke toets van het huis.

We zien een vrij eenvoudig huis, waar het om de mooie structuur gaat die binnen is gebleven. Muren en open ruimtes in een ruimte in witte kleuren met veel licht, ondanks de externe rots. In de lounge zien we een terras waar je die rots kunt zien die alles omringt. Als we dachten dat een steen er omheen een donker huis zou opleveren, dan is niets minder waar.

In de slaapkamer hebben we nog een gezellige ruimte, met een zekere klassieke stijl. We vinden enkele originele ramen die zijn aangepast aan de vorm van de rots om beter gebruik te maken van het buitenlicht. Dit geeft ons het gevoel van een veel creatievere slaapkamer, ondanks het classicisme van de meubels.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: