Decoratie-ideeën

8 nachtkastjes in industriële stijl voor de slaapkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Je weet hoe graag we voor je gaan shoppen. Deze keer hebben we de catalogi van verschillende decoratiebedrijven doorzocht op zoek naar nachtkastjes industriële stijl. En waarom industrieel? De reden is simpel: het is tegenwoordig een van de trending stijlen.

Nachtkastjes in industriële stijl hebben over het algemeen een metalen onderstel. Het is ook gebruikelijk om dit materiaal in combinatie met hout te vinden om warmere ontwerpen te bereiken. In leuke kleuren om een jeugdkamer te decoreren of in neutrale tinten voor volwassen kamers, jij kiest!

De metalen lockers gebouwd als een enkel gelast blok plaatstaal en gebruikt in industrieën, ziekenhuizen of universiteiten, zijn een van de grote referenties van industriële stijl. Talrijke hedendaagse meubels zijn erop geïnspireerd, waaronder enkele nachtkastjes, zoals u zult zien in onze selectie.

Industrieel geïnspireerde nachtkastjes. Deze lockers hebben meestal voldoende opbergruimte met een stevige of traliewerkdeur. Ook vinden we nachtkastjes die ons doen denken aan die oude metalen kantoorkasten. En warmere ontwerpen met houten lades in een verouderde afwerking en metalen pootjes.


We hebben voor u een selectie van 8 nachtkastjes in industriële stijl gemaakt, waarbij we proberen de verschillende soorten ontwerpen die hierboven zijn genoemd te dekken.Het zijn stukken met scherpe prijzen, van €99 tot €210. Het zal niet gemakkelijk voor u zijn om ze goedkoper te vinden; maar u krijgt toegang tot een veel bredere markt als u uw budget vergroot.

  1. Keukentafel met metalen lade, prijs € 139,90
  2. Tafel met 5 lades, prijs €195
  3. Industrieel Bijzettafeltje, prijs €176
  4. Halie bijzettafel, prijs €199.90
  5. Blauwe metalen bijzettafel, prijs € 129,90
  6. Paar tafels van hout en meral, prijs € 428,98
  7. Eli industrieel nachtkastje, prijs €99
  8. Modern gelakt nachtkastje, prijs €295

Vind je ze leuk om je slaapkamer te versieren? Het zijn nachtkastjes die passen in slaapkamers met verschillende sferen: traditioneel, rustiek, eigentijds

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: