Decoratie-ideeën

Kerstdecoratie in donkere tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hou je van donkere tinten? We weten dat ze altijd een zeer riskante gok zijn om het huis te versieren, omdat ze het licht absorberen en enigszins dramatisch zijn, maar de waarheid is dat ze ook een heel elegant idee kunnen zijn, zelfs voor Kerstmis. Deze keer gaan we huizen zien die versierd zijn voor Kerstmis in donkere tinten

Deze huizen hebben een manier om dat gebrek aan licht tegen te gaan. Witte vloeren en plafonds of veel verlichting in kerststijl Kaarsen en lichtslingers vallen nog meer op tegen een zwarte achtergrond, en hetzelfde geldt voor goud- of zilvertinten.Als we weten hoe we het perfecte punt tussen de een en de ander kunnen plaatsen, zal het resultaat ideaal zijn.

In deze tafels vinden we een versiering in zwart, een donkere stijl die echter niets te benijden heeft met de typische witte of rode tafels. De stijl is in dit geval sober, met bohemienachtige en nonchalante accenten die de hele outfit precies dat vleugje drama geven.

In dit huis vinden we donkere muren in grijstinten. Elegantie is gegarandeerd, maar zodat deze kleur ons niet verzadigt, hebben we blauwe stoffen stoelen voor de tafel en een tafel gedecoreerd in witte tinten die de aandacht trekt in het midden van die grijze kamer. De vloer heeft ook lichte tinten en we kunnen niet te ver gaan met donkere kleuren of alles wordt te saai en somber.Zoals je kunt zien, is het ideaal een balans tussen de twee.

We kunnen ook ornamenten vinden volgens deze tonen Je kunt genieten van het contrast op donkere muren. Om kerstversieringen te kopen, moeten we altijd rekening houden met de kleuren die thuis de hoofdrol spelen, om te combineren of om contrasten te creëren. In dit geval hebben we enerzijds kerstballen in lichte kleuren zodat ze goed afsteken tegen de muren, en anderzijds ornamenten met kleuren tussen licht en donker in, passend bij het huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: