Decoratie-ideeën

Kersttafel in moderne stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kersttafels kunnen vele stijlen hebben, en een van de meest gewilde is de moderne stijl. Het is zonder twijfel gebruikelijk om te genieten van actuele tafels met trendy details. Er zijn veel ideeën die we zullen kunnen vinden, in alle kleuren en met interessante elementen om kennis van te nemen en te kunnen kopiëren, zodat we een moderne en originele kersttafel hebben.

In deze tabellen hebben ze bijvoorbeeld kerstballen gebruikt om de naam van de gasten op elk bord te zetten. Een leuk en creatief idee. In zwart en wit, met hints van geel, voor een moderne touch.We zien er ook nog een in grijstinten, eenvoudiger, met decoratieve details in natuurlijk hout.

In deze tabel hebben ze de goudkleur als hoofdthema gekozen. Maar tegelijkertijd is er veel witte kleur, om het een verfijnde toets te geven en niet te verzadigen met goud. De puurste en eenvoudigste stijltafels zijn degenen die gedragen worden, zonder excessen.

Je kunt er ook voor kiezen om te decoreren met kleurrijke tafels Als je van kleuren houdt, voeg dan textiel en kaarsen toe zoals in dit geval. Servetten en tafelkleden zijn naast de kaarsen in het midden de sterren op een achtergrond waardoor ze opvallen. We houden ook van het idee van het rendier om de servetten vast te houden.

De natuurlijke stijl is ook modern, en het is dat steeds meer eenvoudige dingen worden gedragen en in harmonie zijn met de natuur.In deze tafels zien we deze stijl terug, met grote eenvoud en groene centerpieces. Ook een houten tafel, zonder groot tafelkleed, waardoor het hout meer opv alt, is een goed idee, om een meer rustieke toets aan Kerstmis te geven.

Als je houdt van het drama van dedonkere tonen, aarzel dan niet om een kersttafel zoals deze te maken. Kleuren zoals zwart met vleugjes goud, grijs en koper om het wat leven te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: