Decoratie-ideeën

Een appartement in Göteborg met originele muren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een enkele foto wist me te overtuigen. Het zou niet nodig zijn geweest om de tour voort te zetten; Het was me duidelijk dat dit appartement deze maandag de ster van onze tour zou zijn. Omdat? Vanwege de persoonlijkheid die de muren van de woonkamer afdrukken op deze geweldige ruimte. Ze lijken uit een andere eeuw te komen, toch?

Het gebruikelijke bij het kopen van een huis is om elk teken dat door het verstrijken van de jaren op de muren is achtergebleven, uit te wissen. In dit huis in de stad Göteborg heeft het echter tegengewerkt. De muren zijn verweerd great paintjob, waardoor het karakter van het huis wordt versterkt.

Dit effect is alleen toegepast op de muren van de kamer; een extra grote ruimte en overvloedig natuurlijk licht. Het uitbreiden naar de rest van de kamers zou naar mijn mening een vergissing zijn geweest. Het effect is zeer opvallend en zou de verschillende ruimtes te veel hebben belast.

Achter de muren is de kamer zorgvuldig ingericht. De rustruimte is zeer gastvrij dankzij een prachtige combinatie van houten meubels en textiel De kunstwerken spelen ook een zeer belangrijke rol, evenals de planten die de frisse en natuurlijke omgeving alleen maar versterken van de kamer.

De houten vloer verenigt het appartement. Ze strekken zich uit van de woonkamer tot aan de keuken, ingericht met kasten in grijstinten met een klassiek design.Een keuken die groot genoeg is om te genieten van de familietafel. Tijdens de zomer kan het gezin ook genieten van het terras, dat eenvoudig gedecoreerd en verlicht is met een krans van gloeilampen.

De slaapkamers van het huis zijn charmant. De grootste heeft een groot tweepersoonsbed, gekleed in gecombineerde neutrale tinten. Opvallend is het lichtbord op het bed dat roept “I want it all”. De kinderkamer combineert antieke en moderne meubels, waardoor er een geschikte ruimte ontstaat voor zowel rust als spelen.

Vind je het interieur van dit huis mooi?

Fontein- Daily Dream Decor

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: