Decoratie-ideeën

Marsala Soul, de nieuwste collectie van Primark

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Marsala Soul is de nieuwe collectie van firma Primark Hoewel dit bedrijf ons vooral vertrouwd in de oren klinkt vanwege het hebben van kleding, is de waarheid dat er ook een woongedeelte is, aangezien in Zara, waar we veel ideeën kunnen vinden om ons huis te versieren. Er is voornamelijk huishoudtextiel, maar we vinden ook kleine details, zoals lijsten, doosjes of kaarsen om te versieren.

Dit keer zien we een collectie waarvan we in het voorjaar misschien meer zouden verwachten, maar dit jaar kiezen de firma's niet voor donkere tinten, maar voor felle kleuren en lenteachtige prints midden in de winter.Dit is het geval met Marsala Soul, de nieuwe Primark voor deze winter. Geïnspireerd door de Boheemse wereld en door stoffen met prints uit Marokko of India, hebben we een collectie met roze, rode, oranje en blauwe tinten om alles met veel kleur te decoreren.

De textielen die we in de collectie zien zijn voor de woonkamer of de slaapkamer. We vinden alles van spreien tot dekens voor op de bank, leuke kussens en zelfs grote stoffen om de muren met kleur te decoreren. Hun prints laten ons niet onverschillig en je moet ze zorgvuldig combineren, want ze zijn echt opvallend.

Zoals in alle collecties vinden we in Marsala Soul ook kleine accessoires voor bij het textiel, zoals kaarsen of fotolijsten. Die details die de omgevingen een vleugje gratie geven en die alles laten combineren.En als we niet besluiten om kleurrijk textiel toe te voegen, kunnen we altijd onze toevlucht nemen tot een van deze kleine details.

Er zijn veel textiel vol kleur en vreugde die we in deze collectie zullen kunnen vinden. Het is een manier om ons huis midden in de winter leven in te blazen, met kleurrijke tapijten, kussens met originele vormen en winterspreien voor het bed.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: