Interieur

Voorstellen om een ​​kleine bibliotheek in de keuken te creëren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Boekenliefhebbers hebben nooit genoeg ruimte voor ze. Onze collectie heeft de neiging zich te verspreiden en geleidelijk andere ruimtes in het huis in te nemen die er oorspronkelijk niet voor bedoeld waren. Ruimtes zoals de keuken, waarin we vandaag voorstellen maak een kleine bibliotheek

Het lijkt het meest comfortabel om de boeken neer te zetten waar we ze ook gaan lezen of raadplegen. Daarom is het reserveren van een plek voor kookboeken,in de keuken zelf, iets gebruikelijks in onze huizen. We kunnen deze bibliotheek ook uitbreiden om andere soorten lezingen op te nemen.Wie heeft er geen zin om een roman te lezen en een glas wijn te drinken terwijl de oven aan staat?

Kookboeken zijn boeken met grote formaten in het algemeen. Er zijn hogere planken nodig om ze verticaal te kunnen plaatsen dan we nodig zouden hebben om een verzameling romans te plaatsen. Het is iets waar we rekening mee moeten houden als we geen problemen willen hebben om ze later in een bepaalde volgorde te plaatsen.

Er zijn veel manieren om een kleine bibliotheek in de keuken op te nemen. Als deze groot is, heb je misschien geen problemen met het plaatsen van een plank. Je kunt het net als in andere hoeken van het huis doen, bevestigd aan de muur. Je kunt ze ook in het midden van een kamer gebruiken om verschillende omgevingen van elkaar te scheiden; het werkgedeelte en het eetgedeelte, om een voorbeeld te geven.

Tegenwoordig is het gebruikelijk om een bibliotheekruimte te vinden in het buitengebied van schiereilanden en keukeneilanden Door ze uit de buurt van de kachel te houden, voorkomt u dat ze vlekken krijgen terwijl we koken, iets dat resulteert dat we op de lange termijn zullen waarderen. Het is een optie die ook visueel erg aantrekkelijk is.

Ik vind ook het idee om kleine open modules te creëren aantrekkelijk die dienen als planken, onder andere gesloten die dienst doen als voorraadkasten. Het is een idee dat we ook in de hoogte hebben gezien, om te profiteren van hoge plafonds. Als decoratief element is het echt opvallend, maar is het ook praktisch? Ik zou de ladder elke keer moeten uittrekken als ik wat moest raadplegen.

En jij? Hoe organiseer jij je kookboeken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: