DIY

Ideeën om de voordeur een kerst tintje te geven

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Nog iets meer dan een maand om Kerstmis te vieren. In de komende weken, Enya, hebben we onze batterijen bij elkaar gezet om je verschillende voorstellen te laten zien om je huis een kerstgevoel te geven. Hoe? Met eenvoudige ideeën zoals die we vandaag voorstellen om je deur te versieren.

We hebben gezocht naar voorstellen die u inspireren en u helpen uw eigen decoraties te maken om de deur te versieren bij de ingang van uw huis. Een paar takjes dennen- of lauriertakjes, wat stervormige uitsteekvormpjes en waarom niet wat krantenpapier, kunnen geweldige bondgenoten worden om dit te bereiken.

Enthousiasme en creativiteit is alles wat nodig is om decoratieve elementen te creëren waarmee je deze kerst de deur kunt versieren. Het verlangen moet door jou worden gesteld; Wij helpen je creativiteit te ontwikkelen. Als? Ik laat je eenvoudige en goedkope ideeën zien die je thuis kunt ontwikkelen.

De materialen zijn eenvoudig. Als hij niet thuis is, kun je in de omgeving zeker dennentakken, laurier of maretak plukken. En als het niet in de buurt is, kun je er altijd een excursie voor plannen, wat is een betere manier om de dag door te brengen? Hiermee kun je kronen en andere eigentijdse versieringen maken.

Je kunt de takken combineren met andere elementen om meer dynamische sets te creëren. Sommige stervormige uitsteekvormpjes, sommige houten ornamenten voor in de boom of sommige kerstballen kunnen geweldige accessoires worden.Je hebt waarschijnlijk iets soortgelijks in huis, heb ik het mis?

Zo niet, dan kun je andere helemaal opnieuw maken met eenvoudige materialen zoals draad of karton. Zelfs papier kan een goede bondgenoot zijn als de deur niet naar buiten opengaat. Kirigami, de kunst van het knippen van papier, stelt ons in staat om prachtige bloemenkronen te maken met slechts een schaar. Hiervoor vind je tal van sjablonen op internet.

Je kunt minimalistische ornamenten maken die aan een touw hangen of een set op een tafel maken die je aan de deur bevestigt. En als je bovendien lichten opneemt? Ze worden nog feestelijker.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: