Decoratie-ideeën

Thuiskantoor, origineel en kleurrijk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het hebben van een thuiskantoor is tegenwoordig iets gewoons, en er zijn veel mensen die een deel van hun werk vanuit huis doen, en daarom moeten ze een geschikte plek hebben. We hebben het niet alleen over een comfortabele ruimte, maar ook aangepast aan de inrichting van ons huis. In dit geval vinden we een origineel kantoor in een huis vol kleur.

Dit huis heeft een geweldige mix van tinten Van lichtroze tot blauw, roze, geel, rood of bruin. Er zijn allerlei soorten kleuren zodat we kunnen genieten van een veel vrolijker interieurontwerp. En het kantoor is volledig geïntegreerd in de woonkamer.Ze hebben gezocht naar een plek met goed natuurlijk licht, voor een raam en in een meervoudige ruimte. Het meubilair is gekozen om te passen bij de rest van de decoratie van de kamer, allemaal met een mid-eeuwse en vintage stijl.

In dit kantoor vinden we meubels geïnspireerd op de stijl uit het midden van de eeuw, met die modernistische en vintage uitstraling. Bovendien weten ze hoe ze de kleuren moeten combineren door de blauwe en roze tinten te kiezen die zich in andere delen van de kamer bevinden, zodat alles er geïntegreerd uitziet. De kleurkeuze kan ons altijd helpen een ruimte in te richten en te verenigen.

In dit huiskamerkantoor vonden we een geweldig idee om het huis te decoreren, met een geverfde deur met geometrische patronen in verschillende kleuren. Het is een heel originele en leuke manier om alles te combineren en een simpele deur nieuw leven in te blazen. Het wordt de hoofdrolspeler van de kamer met deze vrolijke kleuren.

In dit kantoor hebben ze gekozen voor de mix om alles een origineel tintje te geven. Er is geen reden om dezelfde meubels te kopen als we ze weten te combineren, en daarom hebben ze besloten om twee totaal verschillende stoelen te plaatsen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: