Decoratie-ideeën

Scandinavische woonkamer met pasteltinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Scandinavische stijl is een trend en we hebben ongetwijfeld veel ruimtes gezien die met deze inspiratie zijn ingericht. Er wordt gezocht naar een eenvoudige stijl, ontleend aan de decoratie van de Scandinavische landen, waarin ze zoeken naar helderheid, functionaliteit en natuurlijkheid. Het gaat erom dat iets functioneel maar ook mooi is.

Daarom laten we je deze Scandinavische woonkamer zien, met enkele geweldige ideeën om thuis in de praktijk te brengen. Het is een grote kamer met opbergruimte, een kinderspeelhoek, een rustruimte en een eetkamer. En dit alles ingericht in Scandinavische stijl.Ze hebben ook penseelstreken van pasteltinten toegevoegd om het wat kleur te geven.

In deze kamer kunnen we veel interessante dingen zien. Ze hebben diverse opbergmeubels, met witte of houten kleuren en de poten zijn blauw geverfd. Je moet altijd meubels hebben die functioneel zijn, maar die iets bijdragen met hun delicate esthetiek. Daarnaast zien we een game area waar een rek staat om dingen op te hangen en een speeltafel. Eenvoudige dingen voor kinderen om in de woonkamer te spelen.

In deze kamer kunnen we zien hoe ze de pastelkleuren ondertussen zwart en wit introduceren. Het is een manier om kleur te geven zonder de helderheid of het gevoel weg te nemen dat de witte kleur de hoofdrol blijft spelen. Ze hebben enkele stoelen in pastelkleuren en kussens toegevoegd, een paar details die voldoende zijn om de kleurnoot te geven.

In deze Scandinavische woonkamer zien we ook originele details, zoals die tipi waar kinderen in kunnen spelen. Een kleurrijk en leuk detail, want in de woonkamer is plek voor iedereen in huis. Iedereen kan zijn ruimte hebben met ruimtelijke details. Met een groot wit tapijt dat alles verenigt, is het een ideale ruimte om het dagelijkse leven met het gezin te delen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: