Decoratie-ideeën

Cadeaus in zwart-wit versieren deze kerst

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Tijdens Kerstmis gaan we zorgen voor alle details die we in handen hebben, want het is een heel bijzondere tijd waarin vrienden en familie elkaar weer ontmoeten om te genieten van een vakantie vol licht en geschenken. We zullen het niet alleen hebben over het decoreren van de woonkamer of de kersttafel voor de komende feestdagen, maar we kunnen je ook originele ideeën geven voor het inpakkenkerstcadeaus, in deze etui in zwart-wit.

Als je van eenvoud houdt en vooral van de noordse stijl die actueler en trending is, zul je zeker verslaafd raken aan dit idee.Laat het bedrukte en kleurrijke inpakpapier achterwege en geniet van het inpakken van cadeaus op een veel elegantere manier, met zwart-wittinten. In deze geschenken vinden we enkele interessante ideeën, ze inpakken met hetzelfde papier of met een ander papier, met verschillende patronen. Strikken en touwtjes dienen om ze samen te binden, en vergeet de kleine details niet, zoals de naamkaartjes van de ontvanger.

Cadeaus met prints

Hoewel we cadeaus in zwart-wit verpakken, betekent dat niet dat ze saai worden. Integendeel, want er zijn veel manieren om cadeaus een kerstachtig en leuk tintje te geven. Kies prints met het silhouet van kerstbomen of sterren, dit zijn terugkerende motieven. Je kunt ook geometrische motieven kiezen, die zo modieus zijn, of de gebruikelijke strepen en stippen, die nooit falen.

Cadeaus in minimalistische stijl

Als je van de stijl houdt die meer minimalistisch en elegant is, heb je ook de mogelijkheid om je cadeaus zo in te pakken. Met wit of volledig zwart papier kun je de labels in andere kleuren toevoegen, om ze te laten opvallen, of kleine details toevoegen, zoals linten, strikken of kerstballen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: