Decoratie-ideeën

Orientalism, een kleurrijke collectie van Zara Home

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Bij Zara Home bereiden ze ons niet alleen voor op Kerstmis, maar ze blijven ook collecties uitbrengen zodat we onze huizen het hele jaar door stijlvol kunnen inrichten. Hoewel we in de winter meestal onze toevlucht nemen tot donkere tinten, verrast Zara Home met collecties die wel eens in de lente zouden kunnen verschijnen, vol kleuren en bloemen. Oriëntalisme is zijn nieuwe collectie, geïnspireerd door de meest delicate oosterse stijl.

Deze Zara Home-collectie heeft prachtige bloemenprints en felle kleuren, van roze tot sterk blauw en geel.Een explosie van kleur midden in de winter voor wie de lente met zijn licht en kleur niet achter zich wil laten. Zonder twijfel een prachtige collectie om het huis vrolijk mee te decoreren.

Als we merken dat deze collectie voor de winter is, dan zit dat in de stoffen, die dikker zijn, met fluweel ertussen. Deze zachte en dikke stof is het grote succes van het seizoen en is ook verwerkt in meubeltextiel en kleine details. We kunnen het dus vinden in kussens en banken in huis.

In deze slaapkamer hebben ze een interessante mix gecreëerd, met oosters geïnspireerde vazen, bloemenprints op de dekbedovertrekken en dekens met winterse plaids in lichte kleuren. Ongetwijfeld een andere mix maar die heeft harmonie dankzij het kleurgebruik.

In deze collectie zal er geen gebrek zijn aan details om de tafel te versieren thuis. Glazen met roze- en okertinten, maar ook servies met oosterse motieven en zachte pasteltinten.

In deze Orientalism-collectie vinden we een tafel met pasteltinten in roze en groen, die passen bij de patronen op de tafelkleden. Voeg wat witte tafellopers toe om de overdaad aan kleur te verminderen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: