Verlichting

9 Industriële hanglampen om je huis te verlichten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Elke week proberen we bij Bezzia een selectie van producten te maken die je kunnen helpen te weten waar en tegen welke prijs je een bepaald product kunt kopen. Afgelopen week waren er 8 speelgoedkeukens onze hoofdrolspelers; Dit zijn de hanglampenindustriële stijl, best een trend!

De lampen in industriële stijl hebben de afgelopen tien jaar een grote bekendheid gekregen. We hebben ze vooral in keukens en eetkamers kunnen zien, waar ze werkoppervlakken en tafels direct verlichten.Gemaakt van metaal en met verschillende afwerkingen, vinden ze vooral hun plaats in industriële of traditionele ruimtes.

Wil je de ruimte een werkplaatslook geven? De industriële lampen die vandaag de dag de sterren van onze selectie zijn, zullen niet alleen de kamer verlichten, maar ook een uniek industrieel tintje geven. Vooral geschikt voor keukens en eetkamers, ze zijn nogal een trend geworden.

Hoe zijn industriële hanglampen?

Het zijn over het algemeen lampen gemaakt van metaal met een metallic of geverfde afwerking. Antiek zwart metaal is waarschijnlijk de meest populaire afwerking; maar we kunnen ook ontwerpen vinden in onder andere zilver, koper, rood, blauw, groen en geel. Er is een grote variëteit!

Wat de vorm betreft, overheersen lampen met klokvormige of omgekeerde plaat. We kunnen ze vinden in zeer verschillende maten en met tal van opvallende details: latwerk, contrasterende bolhoeden of kettingen en touwen om aan op te hangen. Er zijn zeer vergelijkbare modellen op de markt met verschillende tinten.

  1. Metalen lamp met verouderde zilveren afwerking, prijs €116
  2. Rood metaal “Bakkerij” Maisons du Monde, prijs € 99,99
  3. HouseDoctor gasby lamp, prijs €245
  4. Zwart plafond Maisons du Monde, prijs € 169,90
  5. Emaille Kap Artilleriet, prijs €112
  6. Bellamp Normanm Kopenhagen, prijs €273
  7. Magazijn Ronde koperen lamp, prijs €339
  8. Yellow Wayland, prijs €78
  9. Gospodin hanglamp, prijs €129

Hou je van hanglampen in industriële stijl?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: