Decoratie-ideeën

Zara Home Golden Christmas Kerstcollectie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

En we gaan door met de ideeën van de firma Zara Home om deze kerst te versieren. Dit keer gaan we naar de meer chique kant, met de Golden Christmas collectie, met de kleur goud als hoofdthema. Als je een elegante en delicate sfeer wilt, ontdek dan alle details voor kerstdecoratie bij Zara Home.

De tafel is een van de ontmoetingspunten en een plek die past bij de inrichting van het huis. Het is zonder twijfel een van de essentiële dingen als het om decoratie gaat. En bij Zara Home hebben ze voorstellen die variëren van tafelkleden tot servies en bestek.Maar dat niet alleen, want de tafel moet ook kleine decoratieve details hebben, zoals tafelstukken of kaarsen.

Aan de Gouden Kersttafel vinden we allerlei details, met wit en goud als hoofdrolspelers. Te veel goud is misschien niet erg elegant, dus voegen ze veel wit toe. Er is van alles, van pompoenvormige theepotten tot kaarsen met kerstthema, stervormige servetringen en stervormige koffieserviezen. Ook de glazen hebben hun gouden touch, net als het servies. Ze maken het ons gemakkelijk om alles op tafel te combineren.

In deze collectie brengen ze ons ook enkele ideeën voor de woonkamer. Van elegante kandelaars met gouden kaarsen tot kleine details. In de Zara Home-winkel kunnen we zeker ook textiel voor de bank in dezelfde tinten vinden.

In dit type decoratie zijn er ook vele andere details die we kunnen toevoegen, hetzij in de ingang, op een plank of een vensterbank. Ze hebben grote gouden lijsten voor aan de muren en bij Zara Home hebben ze besloten om ze te gebruiken om gewoon wat slingers in te lijsten. Er zijn ook linten en andere details, zoals een kandelaar in vintage-stijl in goud.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: