Interieur

Voorstellen om een ​​smalle slaapkamer voor kinderen in te richten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We blijven zoeken naar oplossingen om ruimtes in te richten die vanwege hun grootte of indeling ingewikkeld zijn. Vandaag concentreren we ons op de smalle kamers en hoe ze geweldige kinderkamers kunnen worden. Als? Met enkele eenvoudige richtlijnen die we vandaag zullen ontdekken.

Het inrichten van een smalle kinderkamer kan een uitdaging zijn. Kinderen hebben ruimte nodig om te spelen en daar moeten we zeker voor zorgen. Het concentreren van alle zware meubels op een enkele muur is de meest gebruikelijke manier om dit te bereiken; Dat betekent niet dat het de enige is.

Door alle zware meubels op een van de lange muren van de kamer te plaatsen, krijgen we een gang waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Met zware meubelen bedoelen we het bed en de kleerkast. Twee essentiële elementen in elke slaapkamer waarmee we kunnen spelen.

Vandaag zijn er compacte en/of modulaire meubels die beide elementen integreren en ons in staat stellen om de ruimte te maximaliseren. Als? Het bed verhogen en de onderste ruimte gebruiken als opbergruimte, spelen met demontabele elementen In de selectie van afbeeldingen vind je zeer inspirerende voorbeelden.

Met elk van de oplossingen die in de afbeeldingen worden geïllustreerd, bereiken we dat ten minste de helft van het beschikbare oppervlak gratis is voor het spelIn dit deel van de slaapkamer kunnen we indien nodig een bureau en een plank inbouwen. Lichtere elementen die we zullen proberen hangend te plaatsen.

En waarom geschorst? De hangmeubelen zijn optisch lichter. Ze laten ons toe om de vloer in zijn geheel te zien, waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Bovendien spelen kinderen vaak op de grond en als ze jong zijn, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zich met een bepaald gemak kunnen verplaatsen.

Dit zijn onze ideeën voor het inrichten van een smalle kinderkamer. Is er iets dat uw aandacht in het bijzonder heeft getrokken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: