Decoratie-ideeën

Vintage badkamer in totaal witte kleur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Alles kleden in wit is in de mode, en het punt is dat de puurste en eenvoudigste omgevingen terugkeren, maar altijd met een bepaalde stijl en met elementen die ze speciaal maken. In dit geval zien we een badkamer vol licht, in witte tinten, maar waarin ze met een paar details texturen en een vintage stijl hebben weten te creëren. Omdat het soms beter is om te weten hoe je stijl kunt creëren met weinig dan om te veel dingen toe te voegen.

In deze badkamer zien we ook wat kleuraccenten, maar die zijn erg klein. Op de vloer zien we neutrale tinten met een geometrische print die ons doet denken aan de vintage trend, en in dezelfde stijl zien we een aktetas-kruk die dienst doet als opberger.Het zou een heel normale badkamer zijn als ze niet bepaalde details hadden toegevoegd die de originele touch toevoegen.

De metrotegels maken deel uit van de vintage esthetiek, omdat ze iets ouderwets hebben. Maar in de nieuwste staat suggereren ze ons natuurlijk alleen deze stijl. Ze zijn een geweldige keuze voor kleine badkamers, omdat ze ons helpen om de rest van de badkamer met kleuren te decoreren en omdat ze ook veel licht geven met hun witte kleur.

In deze vintage badkamer zien we een moderne wastafel, met eenvoudige lijnen, bijna in het minimalisme van de jaren negentig. Maar dit wordt vermengd met een spiegel die lijkt te zijn ontleend aan het modernisme, met golvende lijnen, dus het spreekt ons weer aan van de vintage trend die zich perfect mengt met veel modernere en actuelere elementen. Een vintage spiegel geeft altijd een origineel tintje aan de gootsteen als het heel eenvoudig is.

Er zijn veel andere details in deze vintage badkamer die ons herinneren aan deze trend en die hem speciaal maken. Een rieten mand voor opslag, half wit geverfd. Of een paar lampen geïnspireerd op de industriële stijl.

We zijn aangekomen bij het meest originele element. Een oude koffer omgebouwd tot een extra opbergtafel om alles bij de hand te hebben. Bovenop een krukje en met een volledig retro voering is dit het meest interessante detail in deze badkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: