Decoratie-ideeën

De lamp Foto van Ikea die het huis decoreert

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Ikea-fotolamp is een van die stukken die we constant in verschillende decoraties en inspiraties zien. Het is een lamp die industriële spots imiteert, ontleend aan die industriële stijl die zo modieus is. De kleur en grootte kunnen variëren, maar de waarheid is dat we ideeën vinden voor verschillende stijlen.

Van de Scandinavische stijl tot een traditioneel huis of met de meer voorspelbare industriële stijl, het is een stuk dat overal bij past dit. Bovendien kunnen we ze op specifieke plaatsen plaatsen om bepaalde gebieden te verlichten, omdat ze een zeer scherp licht hebben.Ideaal voor de keuken, de eettafel of het midden van de woonkamer.

De pasteltinten zijn een zeer actuele trend en de ideale kleur voor een delicate en vrouwelijke decoratie. Hoewel de industriële stijl altijd meer gericht is op het mannelijke, passen deze spots in wit en pastelkleuren perfect bij een shabby chic of vintage stijl. Zoals je kunt zien, combineren ze het met delicate bloemen en vrouwelijke accenten.

In deze eetkamers vinden we deze spots in zilver- of zwarte tinten Een moderne stijl voor eetkamers met Scandinavische en actuele accenten. Ze maken zeker deel uit van de decoratie, hoewel ze op een lage afstand moeten worden geplaatst om ze te laten opvallen. Daarom kun je ze beter boven op een tafel leggen of op plekken waar ze niet storend zijn.

We vonden deze Fotolamp ook in veel kleinere maten, om als hulplicht te fungeren. Een lamp die we in de slaapkamer kunnen plaatsen, om te lezen of voor op het nachtkastje. Het wordt tegelijkertijd een decoratief element en een kleine spot. Zoals je kunt zien, zijn er veel kleuren om het te combineren met de rest van de decoratie, hoewel het ook een gemakkelijk oppervlak is om te schilderen, voor het geval we de exacte toon voor onze kamer niet kunnen vinden.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: