Decoratie-ideeën

Vibrant Red Holidays, de klassieke kerstcollectie van Zara Home

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Bij Zara Home tonen ze ons kerstcollecties voor alle smaken. Dus nu is het de beurt aan Vibrant Red Holidays, een collectie die op stijlvolle wijze de meest traditionele kerstrode kleur redt. Als het de toon is die je het leukst vindt en je wilt dat je huis dat hyperkerst-aspect heeft, mis dan hun voorstellen niet.

De perfecte tafel wordt aan ons gepresenteerd Zara Home, en ze hebben altijd collecties die alles bevatten, van kersttafelkleden tot servies dat witte details en dieprood combineert.Ze hebben ook aan de details gedacht, dus we vinden leuke servetringen, kaarsen om de tafel te versieren of kerstversieringen.

Met Vibrant Red Holidays vinden we details die zoeken naar de meest traditionele touch, omdat we allemaal wel eens onze huizen met deze kleur hebben versierd tijdens Kerstmis. Het is een warme en vrolijke toon tegelijk, al laten ze dat in deze collectie zien in penseelstreken, vermengd met goud of wit. Je hebt ook kleine details om het huis te versieren.

In hun collecties laten ze ons niet alleen hun producten zien, maar ook de trends op het gebied van decoratie. Dus als je geen zin hebt om de boom op te zetten, kun je zo'n originele boom maken, met familiefoto's. Als je de traditionele boom wilt, bieden ze er veel kleine decoratieve details voor, met ballen in rood en goud.De hele kerstboom krijgt die traditionele kerstlook, nu er zoveel kleuren en trends zijn om uit te kiezen.

Als je van intens rood houdt, moet je weten dat het verzadigd kan raken, maar als je zoiets doet als Zara Home in deze collectie, die witte en groene kleuren aan de set, kun je de perfecte balans vinden in je kerstdecor.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: