Interieur

Vintage keuken in marineblauw

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De keuken is een zeer functionele plek, maar de waarheid is dat het ook een heel elegante ruimte kan zijn als we de stijl en de elementen goed kiezen. En als bewijs hiervan laten we je deze keuken zien in marineblauw, met accenten van goud, wit en natuurlijk hout. De set zelf is erg elegant en de perfecte kleurkeuze.

De kleur van de keuken kan een grote invloed hebben op de elementen die we kiezen, aangezien ze goed moeten combineren. Ongetwijfeld zorgt de keuze voor een koude toonervoor dat we anderen moeten opnemen in warme kleuren, zoals bruin en goud.Ze zijn complementair en daarom zien ze er geweldig uit.

De meubels in deze keuken hebben een hele mooie marineblauwe kleur gekregen. Het is de ideale toon om te mengen met aarde- en goudkleuren. De handgrepen die ze hebben gekozen, zijn de ideale set, in gouden tinten en met eenvoudige vormen, aangezien de meubels klassiek van stijl zijn. Aan de andere kant zijn de krukken eenvoudig, met een mannelijke stijl en met de toon van het hout, die veel warmte uitstra alt.

In de hele keuken waarderen we een mooie klassieke en eenvoudige stijl, met een vleugje mannelijke stijl, met zijn eenvoudige elementen en hout. De marineblauwe kleur is een elegante toets, die werkt en geen licht wegneemt dankzij het gebruik van wit op de muren en de grote ramen. De waarheid is dat als de keuken klein is, het beter is om lichtere tinten te gebruiken.

De keukenlampen zijn een prachtige keuze, die past bij die maritieme stijl, aangezien het industriële schijnwerpers zijn die ons doen denken aan de patrijspoorten van schepen.

In de opslag hebben ze er ook voor gekozen om de toon van warmte te geven, met houten planken. Bovendien hebben ze verborgen lichten, zodat er geen gebrek aan verlichting is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: