Interieur

8 speelgoedkeukens om weg te geven op Driekoningen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag hebben we voorgesteld om je een paar minuten terug te brengen naar je kindertijd. Wie heeft er niet keukentje gespeeld? Het nabootsen van volwassenen heeft altijd kinderen aangetrokken; Het is iets dat niet is veranderd. De keukens maken deel uit van het weinige klassieke speelgoed dat zijn geldigheid niet heeft verloren.

Met Driekoningen voor de deur, raden we je aan om op een klassieker te wedden. De kleine keukens die we vandaag voorstellen, zullen de kleintjes helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen en wie weet, of er toekomstige genieën in de gastronomie zullen opduiken.Klaar om je creaties te proberen? Dat doen we.

Alle speelgoedmerken die zich inzetten voor de wereld van kinderen hebben een kitchenette in hun catalogus. Het is een klassieker die nooit uit de mode raakt en waarmee kinderen sociale vaardigheden blijven ontwikkelen, volwassenen imiteren en hun eigen rol vertolken. Vanaf 3 jaar garanderen de kitchenettes uren speelplezier.

Wat voor soort keuken kiezen we? Er is een ruim assortiment op de markt, dus het is niet moeilijk om je aan een bepaald budget te houden. Vandaag wilden we hulde brengen aan de klassieke houten keukens, met uitzonderingen! Complete keukens waar kinderen hun dromen waar kunnen maken en gerechten kunnen bereiden als echte chefs.

Alle speelkeukens in onze selectie hebben minstens twee branders en een oven of magnetron om in te koken, evenals een gootsteen.De kitchenettes bevatten ook verschillende gebruiksvoorwerpen die kunnen worden verzameld in de kasten en planken die beschikbaar zijn in elk van de ontwerpen. Ontwerpen die u online kunt kopen. Wil je weten waar?

  1. Houten keuken Guilliver de Macarena Bilbao, prijs €345
  2. In hout en kunststof van Sue Ryder, prijs €79
  3. In hemelsblauw Disy hout, prijs €199
  4. Farmhause Kitchen Pottery Barn Kids, prijs €294 (per stuk)
  5. Ikea mini keuken, prijs €89.99
  6. Grand Chef Imaginarium, prijs €119
  7. Chelsea moderne kitchenette, prijs €527
  8. Vertbaudet roze houten keuken, prijs €79.99

Nu je weet waar je ze kunt vinden, hoef je alleen maar te klikken om degene te kopen die je het leukst vindt en deze dagen later thuis te ontvangen. Welke speelgoedkeuken heeft jouw aandacht het meest getrokken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: