Decoratie-ideeën

10 op cactussen geïnspireerde woonaccessoires

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag nemen we onze toevlucht tot ons spreekwoord en zetten "slecht weer een goed gezicht". We doen dit door u nieuwe voorstellen te laten zien om uw huis te decoreren. Wat voor voorstellen? Degenen die geïnspireerd zijn door cactussen om af te drukken in ons kleurenhuis. Er zijn veel mogelijkheden!

Toen ik woonaccessoires begon te verzamelen om deze selectie aan te vullen, had ik niet gedacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. We kunnen zonder te kijken veel beddengoed, behangpapier, juwelendoosjes en zelfs ligstoelen vinden die zijn geïnspireerd op deze plantenfamilie.Cactussen zijn het trending motief. Geloof je het niet? We zullen het je laten zien.

Ik moet bekennen, ik vond het erg leuk om deze selectie woonaccessoires te maken. Voorwerpen vinden die de vorm van de cactus nabootsen of deze plant presenteren als gedrukt motief was makkelijker dan ik dacht en enorm verfrissend.

Groenen, blauwe en roze tinten zijn de overheersende tonen in deze selectie accessoires. Ik voel me aangetrokken tot watercolor wallpapers vanwege hun vermogen om een hele kamer te transformeren. De lakens zijn ook een geweldige optie om de muren aan te kleden. En ik kan niet stoppen met het noemen van de leuke accessoires voor het ophangen van kettingen en ringen.

Je hebt waarschijnlijk al een van de accessoires opgemerkt die we hebben geselecteerd en je vraagt je af: waar kan ik ze vinden?, voor welke prijs? Hieronder vindt u alle informatie:

  1. Hoofdbord aquarel cactus Really Nice Things, prijs €299
  2. Cactus Art Pint Maya Mladenovic, prijs € 44,92
  3. Paoel aquarel geschilderd ColoRay, prijs € 46,43 (122 x 122cm.)
  4. Sieradenhouder Alphs, prijs € 31,41
  5. Really Nice Things Watercolour Lounger, prijs €139
  6. Vier cactuskaarsen in een houten kistje Maisons du Monde, prijs € 14,99
  7. Kinderbehang, prijs € 78,62 (52 cm. x 10 m.)
  8. Cactus kussenhoes, prijs €32
  9. Scha altje voor ringen, prijs € 17,33
  10. Cactus beeldjes van Lina Cofán, prijs €84 (per stuk)

Ik weet zeker dat de prijzen je zullen hebben verrast; Ze zijn helemaal niet exorbitant! Als ze u hebben overtuigd, zult u het op prijs stellen te weten dat u ze allemaal kunt bereiken comfortabel vanuit huis. Slechts één klik scheidt u van hen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: