Decoratie-ideeën

Versier het huis met bakstenen muren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We zijn vaak gestopt in huizen in industriële stijl waar de bakstenen muren zichtbaar zijn, en het is een element dat steeds belangrijker wordt. We zien ze nu in alle kamers, van de badkamer tot kinderkamers en keukens, maar ook in meerdere uitvoeringen, met de meest klassieke rode baksteen of met geverfde muren.

Deze textuur die baksteen aan de muren brengt, is zelfs geïmiteerd met valse bakstenen muren en behang. Maar er gaat niets boven een echte bakstenen muur om ons huis de meest rustieke en natuurlijke toets te geven.Je moet de structurele elementen in de lucht laten, en daarom hebben we hier een geweldig idee gevonden.

In deze badkamer vinden we veel andere ideeën om de bakstenen muren toe te voegen Het is waar dat het moeilijk is om ze schoon te maken als ze vochtig worden, dus het is niet de beste plek om ze neer te zetten maar als je van hun effect houdt in een vintage of industriële badkamer, hoef je ze niet op te geven.

Deze muren zijn perfect voor slaapkamers. Met hen kunnen we het de Boheemse en zorgeloze touchgeven die we leuk vinden. We kunnen ze wit schilderen, met vervaagde verf, wat het meest populaire idee is, maar je kunt ook een risico nemen met andere sterkere kleuren, omdat de textuur van de steen blijft opvallen, welke kleur we ook gebruiken. En we kunnen dus een beetje afwijken van de originele kleur van de baksteen, wat hem een vleugje frisheid zal geven.

Dit is misschien niet een idee dat iedereen leuk vindt. baksteen in de keuken plaatsen betekent dat de schoonmaaktaak wat gecompliceerder is, maar in deze keukens voegt het ongetwijfeld een heel leuk tintje toe.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: