Interieur

Woonkamers ingericht in groen en grijs

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn kleurencombinaties die altijd een succes blijken te zijn. De grijze kleur is een basistint die leven en charme kan krijgen met een andere, meer levendige tint. In dit geval zien we de mix van kamers in groen en grijs, een set die zowel ontspannend als elegant is. Je kunt ook de exacte tint grijs of groen kiezen, want er zijn er veel van elke kleur.

Bij het kiezen van een kleur om de hoofdrolspeler in ons huis te zijn, hebben we veel twijfels. Met welke kleur zal het het beste combineren, in welke toon moeten we het kiezen of dat we meubels en accessoires zullen vinden om alles te combineren.Als we grijs als basis gebruiken, wordt het ons veel gemakkelijker, omdat het een basistint is die heel goed samengaat met andere kleuren.

In deze kamer wilden ze decoreren met donkere tonen, zodat we een elegante en zelfs mannelijke toets zien. Ideaal zijn de donkergroene kleuren in de fluwelen fauteuils in tegenstelling tot het donkergrijs. Over het algemeen hebben we de neiging om vergelijkbare tonen te gebruiken die elkaar aanvullen, dat wil zeggen sterker of zachter.

In deze salons zien we precies het tegenovergestelde, aangezien ze de zachtste pasteltinten hebben gekozen. Lichte tinten die licht en rust brengen in een ruimte. Zoals je kunt zien, kunnen we veel dingen uitdrukken met de kleurkeuze in huis.

In deze salons hebben ze gekozen voor een mix van beide, met een heel zacht pastelgrijs en een sterkere groene kleur. De dosis is in dit geval belangrijk, omdat de sterkste tonen alleen in kleine penseelstreken verschijnen, zonder te verzadigen of alle schijnwerpers op zich te nemen. We moeten niet alleen de juiste toon kiezen, maar ook de verhouding van elke kleur in elk geval, zodat de omgeving perfect is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: